reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Blbinka zresztą nieważne która ma imieniny. najlepszego wszystkim się przyda, co nie? tego nigdy dość. hehe!
u ciebie też napewno wszystko będzie dobrze. znajdzie sie jakieś rozwiązanie. z perspektywy czasu wszystko wygląda inaczej:happy:

He he dziewczyny ;-) ja imieniny miałam 29.05 ;-)

Kasiia, ja się nie poddaję, o nie. tylko widzisz, kasa nas blokuje od dalszych działań. 10-12tyś. a jeszcze z długów do końca nie wyszliśmy. Ale... moja babcia intensywnie gra w lotto i obiecała, że jak wygra to odpali nam działkę :-D;-)

Chlebek rośnie, a ja jak zombie :baffled: drugą kawę piję i zasypiam na stojąco :nerd:

kurcze nie mogę znalezć kabla do telefonu. po remoncie nic nie mogę znalezć. bo wstawiłabym wam zdjęcie jak mój piesio śpi na łózku z głowa na poduszce. nie wiedziałam, że pies tak może kregosłup wyprostować. hehe. poprawa humoru gwarantowana. jak się pisze 'humor'? chwilowe zaćmienie umysłu mam. tłumaczę sobie ze to od pogody. a kazde wytłumaczenie jest dobre

Kasiia - bo my intensywnie co roku spędzamy chwile wolne na mazurach :tak: ale 8 km od Ostródy...
Balbinka- TO NAJLEPSZEGO DLA BABCI NIECH WYGRA KOBITKA A CO :tak::-)
Carol -
daj Ci Boże tylko nie wtedy co Babcia Balbinki bo tak to wiesz ;-);-) nie to, żebym materialistka była ale nas tu sporo i jak widzisz ...jasna cholera wszystkie jednakowo zadłużone i wołamy JEEEEESZCZE :rofl2::happy2::-D

caro ja bym obdarowala wszytskich na in vitro z watku a potem na wyprawki kasy uzyczyla... eh marzenia z lotkiem...ooo SPA.. no po porodzie by sie przydalo

reklama
dziewczyny otworzyłam nowy wątek o hsg ale źle wpisałam nazwe kuźwa.... :/// można to jakoś zmienic? kto mi w tym pomoże? qrde.... :\

???? :zawstydzona/y:

Do góry