reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

dzień dobry w ten pochmurny dzień!
zjola fajny motor. my mamy w planach taki kupić. tzn mój małż. jeśli sprzeda się nasz, bo stoi 3 miesiąc w komisie. i nic. nasz bardziej sportowy. bałam się nim jezdzić a takim jak twój to bym pośmigała. i mąż z wielkim bólem serca dał sie przekonać.
kahaka głosy oddane. z tego co widziałam na pierwszy rzut oka to ty chyba na drugim miejscu? tylko jedna laska ma oko. 900. nie daj się! :tak:
balbinka możesz wziąć moje 5 kilo. jeszcze ci dopłacę!:sorry2: właśnie kupiłam rowerek treningowy. fajny jest. na taką pogodę jak znalazł. jakiś film i jedziemy.
caroline to masz zwierzyniec w domu. ja mam jednego psiaczka a przy takiej pogodzie jak dziś to masakra w domu! no ale ogólnie to wiecej radości jest. straszna przytulaszczka z niego. mój mąż już na początku mi powiedział że dla niego przwdziwy dom to piesek go witający. jego marzenie.
andromeda5- jak twoje pęcherzyki? napewno urosły wielkie.
mama kobieto ty sie nie odchudzaj. bo widzisz jaka jest pogoda. wiatr cię zdmuchnie!;-)

reklama
DZIEWCZYNY LITOŚCI :szok::szok::szok: ALE NATRZASKAŁYŚCIE...
No i nie pamiętam zupełnie co, której i w jakiej sprawie napisac:baffled: ale spróbuję.
Mama - avatarek rewelacyjny i w sumie tak trzymac , czas na zmiany... ja chyba za odchudzanie brac się nie będę musiała bo od 3 dni moimi posiłkami są garście tabletek :-:)-(... dlatego za Wasze &&&&&& mocno kciuki!!!! A masarz chińską bańką :eek: to o co chodzi????

Kahaka - głosiki poszły.... może mama ma rację może i pogoda Agatkę tak nastraja...u nas wprawdzie dzisiaj pochmurno i wieje ale wolę to niż wczorajszą duchotę.... dyszałam jak mój pies....:-D

Karol -
współczuję serdecznie... -trzymaj się...

Koralikowa
- oby samochód stał tam gdzie trzeba i nikogo do niego łapy nie korciły:tak:
KINIA, &&&&&&&&& i oczywiście czekamy na relację
ANDROMEDA &&&&&&&&&&& za pęcherzyki aoby łądne i do dzieła
Balbinka - no to najlepszego :)
Kwiatuszku - trzymaj się!!!!
Zjola - SZACUN :tak:

Ja coś ostatnio kiepsko sypiam...siedzę na L4 i powinnam się kurcze na zapas wyspac a budzę się o 2-3 i tak do 6 się męczę :dry:... czekam na @, dziś 12 dzień fl więc jeszcze 2 dni i nowe życie bez- staraniowe!!!
Dobra lecę sprzątnę chociaż poddasze bo przecież ja perfekcyjna pani domu jestem :rofl2:;-)...
PRZEPRASZAM JEŚLI O KIMŚ ZAPOMNIAŁAM WYŻEJ....DLATEGO UŚCISKI DLA WSZYSTKICH .....

Błonka, u nas od 4 dni pogoda do dupy, o upałach nie ma mowy, leje bez przerwy. Dziś na razie nie pada, ale w każdej chwili może lunąć, więc chyba nie zaryzykuję spaceru.

a moze szybki spacerek kolo bloku zeby sie dotlenic i pod reka miec ten prochowiec na wozek... ale padac dzis juz nie bedzie.. czuje to.. u mnie padalo tylko raz w ogole, wczoraj slonce caly dzien i duchota... moj maz sie zjaral na ogrodzie...

błonka-

Załączniki

• images.jpg
    images.jpg
    6,1 KB · Wyświetleń: 13
hejcia

dziewczynki w lipcu bede miała robiony zabieg. wszystko już ustalone.
Gin dziś mnie pochwalił że w końcu wziełam się za siebie.....:zawstydzona/y: za długo się już staramy... wierzę że bedzie dobrze a to juz coś.... w sierpniu bedziemy mogli wznowić starania. Puki co czekam na @ i hsg. Potem zobaczyamy jak wynik badania i co mi powiedzą na oddziale....

Kinga, przepraszam cie ale ja jeszcze nie w temacie. jestem. jaki bedziesz miała zabieg?
ja też właśnie biorę się za siebie. wczoraj się wzięłam dokładnie. dośc czekania

Najpierw Zjola, teraz Nikusia... o co chodzi z tym - "najlepszego"? :nerd: Chyba pomyliłyście mnie z Błonką, to ona miała imieniny ;-)

Kinga, super! Trzymam &&&&&

Ja też bardzo pragnę wznowić starania, ale nie ma kasy, nie ma starań i IVF, nawet nie wiem jak wyglądają moje wyniki. Oby się nic nie pogorszyło od zeszłego roku...

reklama
aaaaaaa Balbinka -racja :tak: przepraszam
BŁONKA - NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!
Balbinka-
Tobie w sumie też, bo chyba na piwo zapraszałaś ;-)
Kinia - tak trzymac ja tam też nie spoczęłam aż nie dowiedziałam się sławetnego DLACZEGO????? W sumie lżej mi nie jest ale przynajmniej Jak mówi Carol- nikt Ci nie będzie mówił "wyluzuj" - ZATEM CZEKAMY
Kasiia - a zjakiej części mazur jesteś????jeśli można wiedziec?:happy:

Do góry