reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Nie wiem czy mogę sie juz nazwac weteranką ,ale tak sie właśnie czuję(staramy sie 8 miesięcy o pierwszego dzidziusia i nic:no:)czuję,ze na tym wątku będzie mi razniej,wiec jeżeli pozwolicie to chetnie od czasu do czasu coś popisze z wami:-).We wtorek mam zabieg usuwania polipa na szyjce macicy,ale nie wiem czy to jest powodem braku ciązy.Byłam w tym miesiącu u ginki i akurat byl 11dc pęcholek 22mmi powiedziala ze chyba mam owulkę wydawalo mi sie za wczesnie ,ale mimo wszystko przytulanka byly na drugi dzien i co ?dzisiaj znowu przyszła franca.Mam doła...

Carolaa walcz!!!

Błonka nie jemy pączków! pączki są be:-p

ja właśnie sobie wmasowałam,żel antycellulitowy.

Julianka witaj i zapraszamy...
tulę z powodu @ ja dostałam wczoraj a z wykresu wynikało,że ciąża powinna być ,tempka wysoka,@ spóźniała się 5 dni ,ale niezawodnie przyszła..

powodzenia w staraniach!i niech polip pójdzie won!!

Ostatnia edycja:
reklama
juliana powodzenia na zabiegu moja droga... niech usuną ci tego polipa koniecznie! Mnie widzisz też czeka zabieg trochę inny ale zawsze to zabieg.... mam nadzieje że to i Tobie i Mi pomoże. 3maj się!

Do góry