reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

Jesooo Carolaa masakra te ceny....pewnie,że jak mus to mus ,ale kurcze za co my te składki płacimy?????
jasny gwint:eek:

Koralikowa cześć babolku:)
gdzie to sie na urlopa wybierasz????
u nas też zimno....

reklama
mamita cześć krejzolku :-D;-)...

Ja na urlop,,morze, jeziora i tak w kółko...do domków..tak na wakacje w koło macieju,,heee

Koralikowa
to skoro 6 dni @ nie ma????To co? Nie robisz testu? Nie lecisz na betę??? Na co Ty czekasz:eek:
Zęby...proszę nic mi nie mówic ułamała mi się szostka jakiś miesiąc temu i nadal to odkładam bo skąd na to wszystko brac FORSĘ :crazy::wściekła/y:...LEKARZE, BADANIA, I ZNOWU LEKARZE ITD. kurcze już 2 lata. Pierdzielę 6-ki nie widac nie mogę teraz wydac 300 zł bo lekarz zgarnie 150 i zapewne jeszcze USG doliczy :crazy:

ZJOLA&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& JUŻ NIEDŁUGO CIĘ TAM NO TEN TEGES ;-):happy::rofl2::happy:

jeden? o dzizzzzas! to cóż to za ząb że tyle w niego musisz pakować kasy? wylecz go w końcu biedaku

Ja ostatnio byłam na piaskowaniu moich zębów.. są teraz odświeżone aż miło. czeka mnie jeszcze fluoryzacja kontaktowa. puki co wydałam tylko 180zł a to i tak niewiele:) plus fluoryzacja też około 160-190zł zależy u kogo.

dziewczyny ja na sekunde, lece lezec zaraz bo dzis musialam wyjsc z domu do lekarza i juz mnie cos boli...
zostawiam wam ~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja wróciłam z genetycznych.. widoki niesamowite! mam giganta w brzuchu! waga obecna okolo 2,5 kg niecałe... nie dziwie sie ze jej ciasno i chce wyjsc!! waga wylotowa przewidywana to okolo 3,7 kg jesli dotrzymalybysmy do terminu... Buzka sliczna z takimi puckami hehe piekna!
pepowina sie odwinela, luzno kolo brzuszka plywa... wszystko na miejscu i prawidlowo sie rozwija.. Doktor powiedzial zeby choc do 34 tygodnia to juz pluca będą rozwinęte... A ja sie upre i wyleze do konca :p
Zdjęcie0368.jpg

ZJOLA wstawaj no!!!!! Pisz tu nam szybko co i jak! Leciałam jak głupia przez deszcz mówię, relacja już pewnie jest :tak:a tu :dry:czekamy :tak::-)
Błonka... no poryczałam się...i to w pracy... ale ten opis, zdjęcie...trzymam za Zosię niech siedzi tyle ile trzeba:tak:
Kinia ja dopiero co skończyłam noszenie aparatu ortodontycznego więc na razie kosztów zębowych mam dość!!!!
Carol - trzymaj się, jesteśmy z Tobą :tak:
Kwiatuszku, ja jeszcze na TLC oglądam słodki biznes, jak robią i dekorują torty... boszzzzzzzz jak one wyglądają:cool2:
Mama... a jak generalnie Twoje samopoczucie. Tak wiesz... duchowo, ;-) że się tak wyrażę! Mam nadzieję, że ok!

Ja czekam jeszcze 20 min i lecę po wyniki przeciwciał... oby nic się nie świeciło :nerd:
U MNIE DZIŚ DESZCZ...ale dało się to przewidzieć w końcu wczoraj dwa okna umyłam nie :dry:

reklama
Nikusia, witaj :-)

U nas tez pogoda do bani :baffled:

Błonka - jakiego pięknego dziubaska nosisz pod serduchem :-) Zosiu!!! Słuchaj mamy i zostań w brzusiu tak jak mama mówi :tak:

Carola, &&&&&&&&&&&&&& będzie oki doki :tak:

Koralikowa, testa rób :szok::szok::szok:

Zjola!!!!!!!!!! Nie dręcz nas tylko pisaj tu jak się czujesz, no i w ogóle!!! :-D
Dzisiaj dzień dziecka, więc tam już na pewno bliźniaki się dzielą ładnie :tak::-)&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kinga, Mama, Kwiatuszku
i reszta babeczek, o których nie wspomniałam... witajcie!!!!!!!!!!

Do góry