reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

mamita jak naprawa auta?
a my wczoraj musielismy w naszym aucie wybic szybe bo 2 dni sie meczylismy moj zatrzasneł kluczyki na koncu wdusil guzik od otwierania i tak sie nie otworzył

reklama
Kinga to przyjemności jutro :)

Zjola -dawaj suwaka z motorem ;)))zajmiesz sie zdawaniem prawka a dzidzia sama wskoczy do brzuszka :))&&&&&&&&&&

Kwiatek- czekamy na mężową wypłatę(ma za tydzień) i bedziemy kupować drzwi-narazie jeżdżę i mi gwiżdżę;/
a u Was też widzę "przygoda";/
a nie dało sie uszczelki ściągnąć ,żeby nie wybijać szyby???ja raz zatrzasnęłam i ściągali mi uszczelkę..

W tym sęk, że suwaczka z motorem nigdzie ni ma :(
Wstawiłam co bądź :eek:, ale z tego wynika, że jak IUI się uda, to będzie ciężarówka na motorze :eek::eek::eek:

Ostatnia edycja:
własnie nie dalo sie m kupil auto na handel tak bite juz nie mial na to nerwow wk sie i wybil 2 dni walczył na koncu wdusil ten guzik od otwierania i tak sie nie otworzył a kluczyki były w bagazniku trudno sie mowi
laski ogladacie porodówke i szpital małych dzieci na TLC w srody?
nowa seria sie zaczyna 6czerwca a wczoraj ogladałyście??

Ja oglądam :tak::-) I oczywiście ryczę jak dzika :-:)-(...ale wczoraj nie oglądałam bo właśnie o 21:30 to już się z młodą do łóżek kładłyśmy :tak:
A co ? Było coś ciekawego???

Kwiatek ja ogladam ;))

Zjola piękny suwaczek ;))ciężarówko nasza :)

Nikusia- wczoraj rodzili się sami chłopcy-jeden poród przedwczesny..jeden o czasie i.... trojaczki-3 synków:-D

ja tez rycze przy tym .....:sorry:

dzien doberek dziewcyznki

U mnie jakos lecizimnica na dworku,,syn zdrowy ja tyz..
@ sie spoznia 6 dni:((

zjola &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
carol wow co za cena,,prywatnie rozumeim??

poczytam was

reklama
Do góry