reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
Blonka bete masz piekna:tak::-)
A jam wlasnie odebralam wypis ze spzitala i dzidzia ma 200gr i termin porodu na 30.04:eek:

Hej Kobietki :)
Mama - dobrze, że juz lepiej sie czujesz i wena do pracy , że ho ho! Ale odkąd tylko czytam Was, to Ty ręcę pełne roboty :) Kupujesz, sadzisz, sprzątasz, zawozisz dzieci, odbierasz dzieci... :-) Podziwiam! :)
Carolineee - współczuję tego choróbska :baffled: Z tą strzykawką to mi już kiedyś mąż o tym wspominał ha ha ha. Może to jest pomysł??:-D
Błonka - A w przyszłym roku będziesz miała swojego małego mikołajka :)
Kahaka - taki "mikołaj" mógłby mnie odwiedzić, grzeczna byłam hi hi hi
Jeera - polska rzeczywistość zupełnie 180[SUP]o[/SUP] inna. Ach, fajnie Ci. Jak mozesz to korzystaj z takiego stanu rzeczy :tak:
Suzi - mikołaj z poczuciem humoru :) bilety w kasie... dobre :-) Dzidziuś na wiosnę, super!!! Spacerki na słoneczku... Ach... :-D

kahaka - w tym samym czaie posta wrzuciłyśmy :) :)

jestem popołudniowo :)
piję herbatkę,przed chwilę próbowałam dzieciom poczytac książę ,ale po 10 stronach głos się zawiesił
c029.gif
i trzeba było przerwać czytanie..teraz malują w jadali a ja z Nimi tyle ,że na bb;))

Kahaka- smacznej czekoladki:)
ja chyba tez otworzę ..choć ograniczam słodkie.

Suzi a czemu zdziwiona jesteś ,że 30 .04 masz termin???miał być inny?
najważniejsze,że synuś zdrowy:)

Marcysia-no tak,w sumie to ja wiecznie cos robię..taka moja natura;)))
jedną ręka mieszam zupę,drugą zalewam kawę a nogą głaszczę psa;))

Błonka- wiesz co ?????? podzieliłabyś się betą....
c016.gif
c007.gif

reklama
Do góry