reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Dzień dobry!
Witam się mikołajkowo...Byłyście grzeczne???
89be0e05.png

mama, Carola, ale żeście się dorobiły...:crazy: kurujcie się i nie zarażajcie.
Błonka, współczuję mdłości, ja cały pierwszy trymestr się męczyłam, bleee.
jeera, gdzie Ty mieszkasz??? Zazdroszczę oszczędności - my za miesiąc kupujemy rzeczy dla dziecka i pewnie zostaniemy na minusie :sorry:

reklama
Witam witam :) Wkoncu sie wyspalam. Pryszcze mi troszke poschodzily. Wczoraj na kolacje zrobilam kalmary... uwielbiam.. do tego salata lodowa z pomidorem i ogorkiem do tego dip czosnkowy... najadlam sie za 10 :) Jeszcze wczoraj moj M trocze mnie przedzeznial.. to mu mowie "Uspokoj sie D.. zamiast jego imienia powiedzialam imie jego najblizszego kolegi".. a ten w smiech no to wiem kto cu po glowie chodzi... no i od terez nazywa mnie Agnieszka chpc to nie moje imie :)
Jerra-to gdzie Ty przebywasz,że ciuszki takie tanie??:)))
może byś mi cos podesłała?:)
oczywiście zapłacę;)))))

W Niemczech cena jedzenia sa niby takie sama jak w Polsce tykko ze w Pl zarabiasz w 1000zl a w D 1000€. Ciuchy markowe sa do 60€ jak sa "nowe" znaczy dopiero sie zaczela kolekcja wiosenna no to sa drozsze ale za kilkka chwil (jeszcze przed rozpoczeciem wiosny) cena mocno spada. Kiedys upatrzylam sobie plaszczyk Espirt ktory kosztowal 90€ z groszami a kupilam po przecenie za 40 :) Trzeba byc tylko cierpliwym :)

Miłego wieczoru:)
Ja nie mam humoru,lekarz kazał dzisiaj ''poprawić'' a ja znowu się pochorowałam :(((( I nie mam siły na przytulanki.
I pewnie doopa będzie z tego wszystkiego

A ja mam nadzieje ze jednak Cos z tego bedzie!!! I trzymam kciuki w dalszym ciagu.

Kahaka ja tez bylam grzeczna i co.. i nic :( Tu wlasnie jest tak ze kjak jestes zaradna a raczej masz prace to da sie przy odzczedzic. U nas np. cala moja wyplata idzie na oszczedzanie bo za M da sie wyzyc, poplacic rachunki. W P-olsce tak sie niestety nie da... Da sie troszke odlozyc... ale jak chcesz m9ec wlasny dom czy mieszkanie to musisz sie zapozyczyc nie ma innej opcji.

Kwiatuszeq - Bosz jak ja nienawidze pogrzebow....
Blonka... dasz rade... chociaz wiesz ze fasolinka dobrze sie rozwija!!
Carola jak podejrzewasz angine to smigaj do lekarza, bo to jednak nie przelewki.. ja jak kiedys zwlekalam to pozniej dostalam 14 zastrzykow po 2 na dzien. I do ego bol gardla niesamowity!

Kahaka ja tez bylam grzeczna i co.. i nic :(

hahahah cofam to co powiedzialam... poszlam wlasnie do lodowki bo mam smaka na czekolade milki bo wczoraj kupilam 2.. no i patrze no i jedna jest a druga? No i cos mnie tchnelo (bo dzisiaj M ciagle mi jaska zabieral i mowil zebym sobie poprawila swoja poduszke.. ale ja mialam wiecej jaskow to co mi zabral to ja nastepnego) no i poszlam do sypialni podnosze swoja poduszke... i jest moja zagubiona czekolada :) M jest niemozliwy :)

Ostatnia edycja:
witam te których nie witałam rano:)))

Ja kończę porządki w kuchni-wzięło mnie na inwenturę szafek kuchennych-wszystko wykładam ,myję i układam a niepotrzebne wyrzucam.
wczoraj dzieci dostały tyyyyyyyyyyyyyyle słodkiego od męża z pracy-2 paczki- ,że słodkości chyba przez 3 m-ce nie będę musiała kupować.
no i trzeba było gdzieś poupychać,więc od razu wzięłam się za porządki .

pranko się suszy,mam pyszną kawkę ,w domu pachnie piernikiem-kupiłam w Lidlu olejki eteryczne i mam w podgrzewaczu na stole w kuchni-klimat sobie robię :)
w końcu w ciążę zachodzę nie;)?:)

Jerra no tak,w D jak są wyprzedaże to faktycznie ceny idą pięknie w dół..

Carola- zdrówka życzę-mi pomogło płukanie wodą z solą..ale ja ropy nie miałam .

Witam Was moje kochane;-)
No no taki Mikołaj fiu fiu:-D

U nas Mikołaj powiedział że zostawil nam bilety do kina w kasie, ale musimy sobie za nie zaplacić a ON nam odda przy okazji:-D:-D:-D

reklama
hej dziewczyny co słychać, zerknę później do Was i poczytam, czy dobrze zrozumiałam-kolejne szczęśliwie zaciążone? spojrzycie na moje nowe wykresy? wstawiłam kolejny link na 28 dni, jeszcze tam dopiszę później jakie badania robiłam i jakie wyniki miałam. ten cykl brałam clostilbegyt, i byłam na usg w 11 dniu cyklu i pęcherzyk gotowy do pęknięcia, póxniej podam wymiary, jutro idę sprawdzić czy pękł, od 14 dnia cyklu biorę luteinę, i po wykresie zdaje się że nie było owulki jednak, temp zwariowała i to dosłownie, a po organizmie czuć też że owulki nie było, zwłaszcza po bólu nóg

Do góry