reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
hahah Carola gdybym miala czas na zakupy to pewnie tez by tak bylo.. i jak widze pieniadze ktore zarobilam to zal mi je wydawac.. dlatego wydaje mojego M.. . a i tak jedenie drogie nie jest i w sumie malo co kpujemy do jedzenia bo jemy w pracy a ciuchy tu tez sa o wiele tansze niz w polsce nie mowiac o kosmetykach.

Miłego wieczoru:)
Ja nie mam humoru,lekarz kazał dzisiaj ''poprawić'' a ja znowu się pochorowałam :(((( I nie mam siły na przytulanki.
I pewnie doopa będzie z tego wszystkiego

witam sie

Marcysia- dzieki :) mam nadzieję ,że zdrówko do mnie wróci.
ja mam 32 lata i też późno rodziłam pierwsze dziecko bo po skończonych 26 latach..wcześniej poronienie ,potem prawie rok walki zeby zajść,9 m-cy ciąża i tak wybiło na liczniku 26 gdy urodziłam Zuzę( w lipcu skończyłam a Ona jest z sierpnia)

Jerra-to gdzie Ty przebywasz,że ciuszki takie tanie??:)))
może byś mi cos podesłała?:)
oczywiście zapłacę;)))))

Carola!!!! mam nadzieję ,że znalazłas siłe i podziałaiście
c024.gif

pozdrawiam wszystkie weteranki-ja nadal zakaszlana ,ale chyba idzie ku dobremu:)
powoli odzyskuję głos..

Hej,chyba mam anginę...jest coraz gorzej,nie mogę mówić i zapuchnięte mam gardło,pełno ropy:(
Mama,nie działaliśmy:((((
Miałam nawet pomysł żeby mąż ''oddał materiał'' a ja strzykawką ale pozostało to niezrealizowane...nie miałam strzykawki:-D

Czy Mikołaj Was odwiedził???
Ninka dostała drobne słodycze,ale się cieszyła:))))
Stwierdziła nawet,że widziała cień Mikołaja i jego głowę:) Ależ wyobraźnia dziecięca pracuje:tak:

reklama
witam :)
a u mnie mikolaja nie bylo.. byl przedmikolaj ;p i bedzie potem gwiazdka :p
a mi dzis rano pierwszy raz zrobilo sie nie dobrze... to bedzie ciezki pierwszy trymestr,...

Ostatnia edycja:
Do góry