reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Weteranki...

ja rano mam masakrycznie duze piersi m jak zobaczył to mu sie do pracy odechcialo isc ale pozniej maleja brzuch mnie bolal teraz ale jak wzielam lutkr 9pod jezyk) to sie uspokoiło juz sama nie wiem

reklama
witam wieczorem..

Lopop- dzięki;)
a Ty jak się czujesz???

Jerra smacznego rosołku:)

Bree- WSZY-STO BĘ-DZIE DO-BRZE!!
fasolla jest silna i da radę.
ale wiem jak jest więc wspieram i przytulam:)

popijam kakao,wcinam Oreo:)) milusio:)))

Kwiatuszek a Ty ktory dzien cyklu masz??? Mam nadzieje ze @ nie przyjdzie.
Mama nawet nie wiesz jak mi sie nie chce robic tego rosolu.. no ale jak mus to mus :) A ja mam w lodowce milke- oreo- pyszna!!

bree :) miałam nie robic betki ale mialam skierowanie nie wykorzystane wiec mowie a co tam ide :) jesli chodzi o mnie to dzis koszmarnie sie czuje... caly czas chce mi sie wymiotowac ale na jedzenie moge patrzec.. rozumiecie? bo ja nie ;/ cycki bola jakbym je uwiazala do 50 kg worka ziemniakow...
łapcie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mama ale mi ochoty narobiłaś na kakao. Właśnie wypiłam swój kubeczek. Pychotka mniammm.

A propos pychotek, a co się dzieje z Mmmm. Dawno jej nie widziałam?

reklama
Jerra-rosół nie taki ciężki do zrobienia-wrzucasz włoszczyznę,przyprawy i kuraka i się na wolnym ogniu pyrczy:))

haha wiem wiem bo to moja najulubiensiejsza zupa.. chociaz z M robimy troszke w innym stylu bo dorzucamy jeszcze imbir i papryczki chilii a ja jeszcze dzis zrobilam "weselne jajka" nie wiem jak to sie nazywa w niemczech to wrzucaja wlasnie do rosolu na slubie :)

Do góry