reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

Ja mocno za was wszystkie trzymam kciuki, i za dwie kreski, i za pięknie bijące serduszko!!! &&&&&
U mnie niestety w tym cyklu dalszy ciąg leczenia antybiotykiem, ale mam nadzieję, że po nowym roku zaierzemy się ostro do działania:))

reklama
Wikula ,Błonka,Jerra-dziękować ;)

Wikula- oby leczenie przyniosło dobry efekt i po nowym roku...do pracy rodacy:))

nasze bąki juz w łóżkach i ja też zmykam pod kołdrę na wiadomości i film.
dobranoc kochane.

Kochane, witajcie dzisiaj :)
Ja dopiero teraz, bo dzień dziś miałam zabiegany....
Nie doczytałam jeszcze wszystkiego, co napisałyście dzis :(
Kto to chory dziś????Mama - zdrówka życzę. I kto jeszcze dzis ma kiepskie samopoczucie? Trzymam kciuki, żeby się poprawiło :)
Ja to nie wiem, kiedy u mnie owu w tym cyklu. Przedwczoraj kuło mnie z lewej strony (ale tak dziwnie, nie wiem czy jak jajnik...), wczoraj kuło mnie z prawej... Śluzu brak... Temperatura w tym cyklu zwariowała. RAz 36,3, 36,5. 36,4 (nie miałam wcześniej takiej niskiej), a dziś 36,7. Staranka były przez ostatnie dni, ale co z tego wyjdzie???? Tylko Ten na górze wie. Planuję zrobić badania w 21dc, i w następnym te co trzeba zrobic w 2-5dc. Mąż wczoraj powiedział, ze zgadza się na powtórne badanie nasienia :) I mam poszukać kliniki to w lutym (moze uda mi się go namówić na styczeń) pojedziemy :-) No, w koncu będzie jakiś postęp. A w kwietniu minie 4 laty jak baraszkujemy bez zabezpieczenia... Kurka, szmat czasu

zjola - mam skończone 28 lat... Moje obie siostry "wpadły" młodo. Jedna szła do matury z brzuszkiem , druga na pierwszym roku studiów. Ja chciałam inaczej. Skończyć studia, wyjść za mąż (mimo że z moim M "chodziliśmy 8 lat przed ślubem), znaleźć pracę, a potem dzieci... Studia skończyłam, pobraliśmy się i.... więcej planów niezrealizowanych...

Ostatnia edycja:
Marcysia... to tak jak u nas.. slub, studia skonczone, praca juz zdolalismy troche odlozyc na dziecko.. i co... i dalej odkladamy bo dziecka brak

jeera - niby życie toczy sie stałym rytmem, pozornie jest ok. Ale tylko pozornie:-( Tak sie nieraz zastanawiam, po co zabezpieczaliśmy się wcześniej. Byłoby jak miałoby być. Trudno. A moze właśnie teraz układałabym moje dziecko do snu... Nie, nie smęcę. Tak mi sie zebrało tylko na chwilę.
Muszę dać mężowi lapka i nie wiem na jak długo, wiec się żegnam na razie. Pa pa
Jutro nowy dzień więc na pewno lepszy nastrój będę miała :)

reklama
Ale tutaj jest latwiej oszczedzac. No moze tez nie jestesmy jacys rozrzutni ale udaje nam sie zac za jedna wyplate moja idzie na oszczedzanie od kad pracuje ani centa nie wzielismy z niej no i co M przynosi to jak zostaje jakas reszta to mamy swoje 2 puszki skarbonki i do nich tez wkladamy ale ile tam jest pieniedzy to nie wiem :)
Wiec teraz czas zabrac sie za dzieciaczka :)

Do góry