reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

nie no widzisz zjola , ja dzis zakręcona jestem jak świderek :-) mówiłam już , że ten katar mi chyba do mózgu poszedł ;) zjolu - to ty masz mieć histeroskopie czy laparoskopie ? Bo ja przyznam szczerze, że ja to się chyba dziś do "gadki" nie nadaję :( wybaczbie mi staraczki, jakaś nieswoja jestem :(

caroline
- najważniejsze, że pomimo "przeszkód" udało się Wam podziałać :))

reklama
Palemko nooo:)))
Kurka,pomyliłam się i powiedziałam ginkowi,że mam 8dc a mam 9dc...jeden dzień chyba nie zrobi dużej różnicy...poza tym jutro i tak go nie ma...

Błonka,jest ok...po prostu zamiast brnąć w to coś odpuściłam...

Ninka ze mną dzisiaj urzęduje bo zaspałyśmy do przedszkola:)
Oglądamy bajki i jemy cukierki.
Zastanawiam się skąd wziąć kasę...Oliwki urodziny nas wykończyły.... :(

O kurde ale nowiny Gratulacje dla zaciazonych ale super!!!!
Widze ze starania trwaja u nas tez dni płodne wczoraj tyle sluzu mialam ze m sie cieszył jak dzieciak z tego hehe
w sobote bylismy na imprezce było super a wiec owocnych staranek

reklama
Carol jakiego masz psa?
Ja mam kicie syberyjską i musimy jej znaleść kawalera bo chcemy kociaki,. weterynarz kazal odstawić jej tabsy i czekać na pierwszą ruje bo dopiero w 2 może byc dopuszczona, będziemy chodzić po ścianach jak się zacznie!!! musimy jej ładnego kocurka znaleść bo ona taka śliczna, na kociaki już czeka kolejka:-D

Do góry