reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

aaa no i przekanałam m-ka do psa, będziemy mieli border colie znacie te psy? są super i strasznie inteligentne. Martwi mnie tylko że będzie trzeba go zostawić na 9 godzin codziennie ale z drugiej strony ludzie mają psy i pracują więc chyba da rade. Duży ogród mamy.

reklama
Ja mialam pół roku temu bulteriera, mąż kupił mi po stracie :-(, niestety piesek nie nadawał się domieszkania, za małe :( ale wzięła go moja siostra. Ona ma ogromny dom z ogrodem i pisio tam czuje się świetnie, ponadto mają jeszcze sunie rasy Cane Corso, więc psy bawią się od rana do wieczora :tak:
Siostra moja blisko mieszka, wiec pieska często odwiedzam, na ten łikend ma byc u nas bo wyjeżdżają w góry :) wiec będzie wesoło. Przyznam Wam szczerze, że tak żywej rasy jeszcze nigdy nie widziałm :)) ADHD w 101 %

Bulterier...jakoś nie pochwalam takich psów w mieszkaniu,dobrze zrobiliście:)
Ale Palemko,jamniczek jak znalazł:))))
Pięknie grzeje nóżki i plecki w nocy:)

hehe jamniczke - grzejniczek :) na razie odpuszczam piesy caro

Rety jak mnie wkurzają te wątki z boku, typu czy jestem w ciąży? nie wiem czy za bardzo nie pojechałam sobie odpisujac tej dziewczynie, że żadna z nas nie ma magicznej kuli, ale dla mnie to już przesada ?

Krokiecika chce ktos ?

Hej
A mnie się bardzo podobają beagle, ale mój mąż nigdy nie zgodzi się na psa w mieszkaniu. W zasadzie ma rację, bo mieszkanie nasze małe.
Czy nie są słodkie?
sprzedam_beagel_-_beagle_tricolor__bicolor_piekne_szczeniaczki_6_929773.jpg

Carol, fajnie, że się udało podziałać :-)
tymonka, &&&&&&&&&& żeby plemniczki dały radę :-D
Błonka, &&&&&&& za wyniki bety.

Kasia bigle są przesłodkie szczegolnie w wieku jak na zdjęciu ale dorosłe psiaki robią się bardzo uparte a jak poczują trop na spacerze to nic nie dociera ze świata zewnetrznego do ich ucha! można wołać i wołać. Moi rodzice mieli i niestety się zgubił.
A co się dzieje z Ewcią????? wiem że ona narazie nie staraczka ale miala zaglądać! obiecała...

reklama
Do góry