reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Weteranki...

reklama
jestem i ja ;)) po pracy,po odebraniu dzieci..

Palemka na zatoki mi pomogły parówki z amolu-do miseczki wlej łyzkę amolu i zalej szklanką wrzatku-ręcznik na głowe i wdychj przez 5-7 min-ulga niemozliwa!!

Błonka- &&&&&&&&&&&&& nadal..

Carola- no toście podziałali wczoraj:)

Zjola witaj kochana ..

Wikula cześc i czołem.

Kahaka- klasycznie kochana pogłaskaj Agatkę :)

ja też myślałam ostatnio o Ewci i o Balbince......

Tymonka - mówisz,że śluzik ładny masz-&&&& zatem:))

ja dziś wzięłam ostatnie Clo i pewnie od dziś zaczniemy działać..mąż już odpowiednie sms'y zapodaje w ciągu dnia:))

ściskam wszystkie!!!

Ja mam w domu dwa koty, dachowce, ale psa też bym chciała. Marzy mi sie piękny labrador:)) Jak bedę miała swój domek, to na pewno kupię sobie takiego piszczocha:))

Wkiula a ja mam goldena od 2 m-cy-teraz ma 9 miesięcy więc szczeniak ,ale jest juz duży jak dorosły pies..
umiesz wstawiać fotki z mms'a to wyslij mi na pw sój numer tel to Ci wyslę i wstawisz naszego Bono:))

Carola czekamy na wieści od Błonki..no i żebyś swojego lapka odzyskała..

witajcie juz jestem, beta 333... jest pecherzyk ale jeszcze bez zarodka, obliczylysmy ze jestem 4 dni po terminie @.. nie powiedziala nawet ktory to tydzien, mam przyjsc jeszcze 9 grudnia i powtorzyc bete pojutrze.. dostalam male zalecenia, duphaston bo niby jestem po przejsciach... i trzeba sie wspomoc by nie bylo niespodzianek... no i jakis fembion natal 1... skierowanie na badania mam rozne itp.... mowila co jesc czego unikac...
nie dociera to do mnie jeszcze czuje sie jakby to ktos inny byl w ciazy....
będę chyba mamą...

reklama
Mi tez sie marzy psiak ale taki wiekszy typu owczarek belgijski ale nasze mieszkanie jest za mala zeby trzymac w n im psa i to dosyc duzego ... dlatego narazie odpuszczam :)

No gdzie ta Blonka!!

Do góry