mialam dzis niespodziewane usg, sorki za fotki, ze niewyrazne, ale taki ma aparat Tomka tel, na jednym dzidzia, ma niecale 4 cm i na drugim nozka na usg bylo widac, jak sie trzyma za glowke, tyle ma problemow
reklama
Piekna dzidziamialam dzis niespodziewane usg, sorki za fotki, ze niewyrazne, ale taki ma aparat Tomka tel, na jednym dzidzia, ma niecale 4 cm i na drugim nozka na usg bylo widac, jak sie trzyma za glowke, tyle ma problemow
rosnie jak na drozdzachPiekna dzidzia
Kruczyca
Fanka BB :)
Super Luximialam dzis niespodziewane usg, sorki za fotki, ze niewyrazne, ale taki ma aparat Tomka tel, na jednym dzidzia, ma niecale 4 cm i na drugim nozka na usg bylo widac, jak sie trzyma za glowke, tyle ma problemow
madziolina_p
Cassiah
Luxi ale slodziak! To wspaniale ze wszystko ok To musi byc niesamowite uczucie patrzec na takiego maluszka w swoim brzuszku [emoji173] Ja to swoje usg chowam gleboko do szuflady i nie patrze na nie bo nie moge patrzec na pusta macice, serce mi sie kraje... Wyciagam je tylko jak ide do lekarza
Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom
bo mialam stan zapalny i bolalo i chciala sprawdzic co z dzieckiem
i Ty sie doczekasz, i zobaczysz jakie to cudowne uczucie, pamietaj, ze zrobilas juz krok do przoduLuxi ale slodziak! To wspaniale ze wszystko ok To musi byc niesamowite uczucie patrzec na takiego maluszka w swoim brzuszku [emoji173] Ja to swoje usg chowam gleboko do szuflady i nie patrze na nie bo nie moge patrzec na pusta macice, serce mi sie kraje... Wyciagam je tylko jak ide do lekarza
reklama