reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Przeeeestan ;)) dla mnie za duzo tych nieowocnych msc wiec dlaczego mialby to byc akurat ten ... ale nie powiem juz sobie myslalam ze fajnie byloby tesciom i mamie dac na gwiazdke w prezencie koperte z usg eh

reklama
Heeejo u nas tak samoo ... wieje niemilosiernie

Ale mialam dzis mily sen ze jak sie wybudzilam to az zal ze to juz ..no i daawno nie mialam tak milego snu ..bo ja rzadko kiedy snie ..
Urodzilam synka i mial takki czarny lepuulek i takie duuze oczka i byyl taki maruutki eh
Dobrze chociaz miewac tak mile sny

Milego wam !

reklama
Heeejo u nas tak samoo ... wieje niemilosiernie

Ale mialam dzis mily sen ze jak sie wybudzilam to az zal ze to juz ..no i daawno nie mialam tak milego snu ..bo ja rzadko kiedy snie ..
Urodzilam synka i mial takki czarny lepuulek i takie duuze oczka i byyl taki maruutki eh
Dobrze chociaz miewac tak mile sny

Milego wam !
tez miewam takie sny, szkoda, ze potem sie trzeba obudzic :no:

Do góry