reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Lux ja tydzien temu we wtorek pochowalam babcie.... jedne z najgirszych chwil w moim życiu. Rozpacz ogromna, moj drugi synek mial byc jej 22 prawnukiem.... niedoczekala :( a najgorsze, ze nic nie zapowiadało konca.....

Lux ja tydzien temu we wtorek pochowalam babcie.... jedne z najgirszych chwil w moim życiu. Rozpacz ogromna, moj drugi synek mial byc jej 22 prawnukiem.... niedoczekala :( a najgorsze, ze nic nie zapowiadało konca.....

Czesc kochana!! Co tam u Cb? Kiedy rodzisz? Przykro mi z powodu babci :( Ale dobrze przeczytalam ze mial byc 22 czy mialo byc 2? :p Cos jakas zla fala, u mnie przeciez tez tydz temu dziadek mojego S. Bylismy b blisko. Nie doczekal zadnego prawnuka ani nawet wesela wnuka :(

Hej laski. Termin mam pod koniec października. Czuje sie ok ale ciraz ciezej wykonywac niektóre rzeczy np ubieranie skarpetek ;) babcia miała 18 wnuków i 21 prawnukow :)
Czasem do Was zagladam i podczytuje takze jestem w miarę na bieżąco i trzymam za Was kciuki!cieszę sie, ze badania ok

Wow ale fajne! W dzisiejszych czasach to takie niespotykane. Jesli moja corka tez bedzie tyle czekac z rodzeniem albo dluzej to ja nawet nie doczekam 1 prawnuka :( Szkoda ze tak sie dzieje i ludzie rodza coraz pozniej i coraz mniej. Tylko u muzulmanow sie nic nie zmienilo :( Z ta tendencja za kilkadziesiat lat zasiedla europe :(

No to juz sobie wypoczywaj a nie ciezkie przedmioty podnosisz! :)

U mnie w koncu zaczela sie @ i moge rozpoczac nowy cykl :) Juz 9 :(

Milego dnia! Ja lece na sniadanie zeby ibuprom moc popic bo umieram z bolu! Buzi

Wow ale fajne! W dzisiejszych czasach to takie niespotykane. Jesli moja corka tez bedzie tyle czekac z rodzeniem albo dluzej to ja nawet nie doczekam 1 prawnuka :( Szkoda ze tak sie dzieje i ludzie rodza coraz pozniej i coraz mniej. Tylko u muzulmanow sie nic nie zmienilo :( Z ta tendencja za kilkadziesiat lat zasiedla europe :(

No to juz sobie wypoczywaj a nie ciezkie przedmioty podnosisz! :)

U mnie w koncu zaczela sie @ i moge rozpoczac nowy cykl :) Juz 9 :(

Milego dnia! Ja lece na sniadanie zeby ibuprom moc popic bo umieram z bolu! Buzi

Kasiu przykro ~! ;<
ale kochana nie smutaj ! pamiętaj co mi pisałaś ..zdrowa para stara się nawet do roku ! u mnie za chwile ten rok minie ale cóż ...nie ustaliśmy w miejscu działamy dalej w tym kierunku i nie poddajemy się bo przecież walczymy o nasze szczęście i miłość !! bezgraniczną miłość ! ...fakt czasem wolałabym żeby to jakoś szybko poszło , żebym miała już lokatorka w brzuszku bo do cholery ileż można jeszcze tak trwać ? no ale cóż ..świat stawia nas przed wieloma próbami , sprawdza naszą wytrzymałość , cierpliwość ..i uczy wiele innych odczuć

choć czasem jestem mega nerwowa , płaczliwa ,nie do życia ..brnę w to dalej i modle się żeby to się już skończyło
i szczerze ? nie myślałam że to taaakie trudne ?? ..chcieliśmy mieć dwójkę , nawet trójkę dzieci ..ale teraz myślę żeby chociaż było to jedno ! dłuugo wyczekiwane i meeega kochane ...przez te nieudane próby ! i walkę , walkę i jeszcze raz walkę
będzie nam to w końcu wynagrodzone !
głowa do góry !

a dziś mam wolne , posprzątane , chrusty są , zawioze troche mamuni ;))
tylko nie mam pomysłu na obiadek ..jak zwykle ;D

Wiem kochana, nie smutam, juz przedwczoraj sie z tym pogodzilam jak gina powiedziala ze @ przyjdzie. Wiec tylko na nia czekalam zeby cykl zaczac. No wlasnie wiem ze do roku dlatego tak mnie gina zdziwila ze powiedziala ze niewiarygodne ze jeszcze nie zaszlam i podejrzewa zapchane jajowody albo slabe nasienie :( Apropos jeszcze nie macie wynikow? Moze on cos jednak skrywa? Wiem, ja tez chcialam 3 dzieci ale przy moim wieku i slabej plodnosci raczej nie ma szansy :( Trudno, przeleje potrojna milosc na to jedno :)

Nie mamy wynikow ;( ...nie nie ukrywa bo zawsze gdy wraca z pracy i widze ze idzie w strone skrzynki to ja szybko lece na balkon i patrze czy cos wyciaga z niej:-D :-D ale wczoraj juz sam sie wkurzyl i mial dzis dzwonic ..i jak wstalam to mu o tym przypomnialam wiec zobaczymy co mu powiedza ;]

reklama
Do góry