Nie jadlam ani jednego ..a mam dwie michy
Silna wola
a ja wlasnie wcinam kolacyjke :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jadlam ani jednego ..a mam dwie michy
Silna wola
Lux ja tydzien temu we wtorek pochowalam babcie.... jedne z najgirszych chwil w moim życiu. Rozpacz ogromna, moj drugi synek mial byc jej 22 prawnukiem.... niedoczekala a najgorsze, ze nic nie zapowiadało konca.....
Lux ja tydzien temu we wtorek pochowalam babcie.... jedne z najgirszych chwil w moim życiu. Rozpacz ogromna, moj drugi synek mial byc jej 22 prawnukiem.... niedoczekala a najgorsze, ze nic nie zapowiadało konca.....
Wow ale fajne! W dzisiejszych czasach to takie niespotykane. Jesli moja corka tez bedzie tyle czekac z rodzeniem albo dluzej to ja nawet nie doczekam 1 prawnuka Szkoda ze tak sie dzieje i ludzie rodza coraz pozniej i coraz mniej. Tylko u muzulmanow sie nic nie zmienilo Z ta tendencja za kilkadziesiat lat zasiedla europe
No to juz sobie wypoczywaj a nie ciezkie przedmioty podnosisz!
U mnie w koncu zaczela sie @ i moge rozpoczac nowy cykl Juz 9
Milego dnia! Ja lece na sniadanie zeby ibuprom moc popic bo umieram z bolu! Buzi