reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
W czw mam lekarza, niestety prywatnie, ale nie da sie tak szybko na nfz. Mysle, ze wystawi mi zasw o ciazy na podst 2 bet, musze wyblagac o zwolnienie

Kasiu mam synka, w sierpniu konczy 3 latka i tylko pyta kiedy pan doktor wyciagnie z brzuszka dzidziusia :)
Madzia jak Ci nie da zl bo sie boja dawac to idz do internisty. Gin moze nie dac bo z ciaza wszystko ok ale ineternista moze dac bo Ty sie "zle" czujesz ;)

Ojej jaki slodziak Justynka :) I super ze macie mala roznice wieku. Ja tez zrobie mala :)

Madziu a ty czujesz w ogole ta ciaze? :)

Ewelinka no na dzis ma termin Wredotka ale powiedziala ze jutro zatestuje wieeec &&&& Ja mam na rano do pracy wiec od rana bede sledzic :) Boze jakbym chciala zeby nam wszystkim soe teraz udalo! Przeciez na to zasluzylysmy :)

reklama
Oj Luxu nie nastawiam sie zupełnie :) na spokojnie podchodzę do tego testowania. Co ma być to będzie i tak nie mam na to wpływu. Suuuper by było no ale... Dzis latam co pięć minut do łazienki bo mi sie wydaje ze to juz @!

Do góry