reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Boooooziu jakie wspaniale :D No to juz porzadny kawal czlowieczka :D Szybko rosnie! Albo to ten czas tak szybko leci :)

Taak. Moj maly wielki ufoludek :) i Wy dziewczyny niedlugo bedziecie mialy takie zdjecia Waszych maleństw . Trzymam &&&&& za Was wszystkie!!!!

Cassiach no powiem Ci ze nie wiem i na jakiej podstawie zlecił to badanie , moze od tak... na Następnej wizycie Wszystkiego sie DOPYTAM; )

ewelinakoralek. oooo... oby sie ukazały te upragnione dwie kreseczki na Twoim tescie!!! trzymam mocno &&&&&! !!

PaniAg. do dzieła :)

jjustyna. cudne zdjęcie! ;* gratuluje upragnionego człowieczka!

Justys piekny maluch :-) teraz kobietki tylko czekac az kazda z nas bedzie sie tak chwalic swoimi :-) :-) :-)
DZIEKUJE KOCHANE BARDZO MOCNO ZA WSPARCIE !!!! ;****

Dobranoc dziewuchy!
P.s. Ja stwierdzilam, ze i w tym cyklu testy owu kupie, bo jednak jak ja nie czuje jakos owulacji, to one pomoga, a pamietajcie, maj jest nasz! Moae plodne juz za pare dni, a owu wg kalendarzyka za tydzien :-)

Ja tez dzis zaczęłam owulacyjne robić :) tak, w maju WSZYSTKO w końcu budzi się do życia, co nie?

Kolorowych snów :)

reklama
Do góry