reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Od kad lykam wiesiolka to zaczela przychodzic punktualnie a tak wczesnie sie zdarzalo kilkidniowe spoznienie. . Czuje sie na okres wiec nie ma co sobie wkrecac i sie oszukiwac :-) podbrzusze boli

reklama
Ewelinka nadzieja zawsze jest bo nadal chce zajść w ciążę. Tylko wydaje mi się to nieosiągalne po tylu miesiącach. Razem z Mężem marzymy, żeby się udało. I mam nadzieję, że w tym roku tak się stanie :) tylko mam zupełnie inne podejście niż na początku starań. Masz rację z tym nakręcaniem się. Później tylko gorzej boli. Trzymam kciuki za Ciebie. Mam nadzieję że tym razem to nie na okres objawy.

Wredotka jak ja cie rozumiem! Ja tez czasem mam dokladnie te same mysli! Wydaje mi sie to tak odlegle, abstrakcyjne, tak za piekne zeby moglo byc prawdziwe ze mniej o tym mysle. Juz chyba wiecej myslalam o ciazy jak jeszcze bylam na etapie czekania az moj chlopak sie zgodzi na staranka. A teraz jakos wyluzowalam. Pragne tego najbardziej na swiecie ale slyszac historie ze tyle osob ktore znam dopiero po ok roku zachodzily, pogodzilam sie z tym ze trzeba po prostu czekac, nie ma innego wyjscia.

Ewelinka, zycze ci z calego serca zeby to bylo to! :*

Ja pije wciaz tylko wiesiolek. Choc w zeszlym miesiacu nie pilam i sluz byl swietny wiec nie wiem czy to nie placebo, ale mysle ze nie zaszkodzi. Szczegolnie ze jest on dobry na wszystko.

Ja w pierwszych miesiącach szalałam. Doszukiwałam się objawów, robiłam dziesiątki testów jeszcze przed terminem @. Aż śmiać mi sie chce jak myślę o tym okresie :) a teraz juz zupełnie inaczej. Po takich obserwacjach znam lepiej swój organizm. Nie panikuję i nie nakręcam się, ale nie zmieniło to tego że nadal pragnę i marze o dziecku :)

reklama
dokładnie mam to samo :) ale dzięki tym obserwacjom znam teraz dokładnie swój cykl. widze teraz zaskakujące regularności, na ktore wczesniej nie zwracałam uwagi. dokładnie w tych samym dniach cyklu (łatwo mi akurat to zaobserwowac, bo mam 28 dniowe) dzieją się te same rzeczy :) ciekawe to. ale też postanowiłam nie myśleć, nie analizować, bo to nic nie da. kochana uda się nam i to szybciej niż myślimy! ty już bliżej niż dalej jestes :)

Do góry