reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

A my dzis na dzialke do znajomych tylko szkoda, ze pogoda slaba 
Ale bedzie jeszcze chlopiec i dziewczynka, ktore maja po 1,5 roku i chlopiec 3 latka to maly sobie z nimi polata 

reklama
Cześć kobietki ;*

chcę już niedzielę i żeby było po wszystkim ;)

/ pogoda nie rozpieszcza , zimno , pochmurno więc nici z majówkowego grillowania ;( alee w domku siedzieć na pewno nie będziemy ooo nie :) oby dwie mamy na pewno zostaną odwiedzone ;))
mój Ł na razie w pracy no ale powinien niebawem być więc na razie delektuję się kawą składam pranie i biorę się za jakieś śniadanko ;)

fajnie się czyta co piszecie o tym inofemie ale znając życie na mnie to nie podziała a pieniądze pójdą w kibelek i już nie wiem czym się ratować tak jak tonący brzytwy eh ... złe samopoczucie , ból głowy , ciężkie nabrzmiałe cycki eeehh już dosyć mam tych całych staranek .. nie może to tak jakoś normalniej pójść
soorki za to no ale już nie mogę ;xxx !

miłego długiego weekendu oby maj dla mnie okazalej się zaczął , przekonamy się

Dzięęęki bardzo Justyś i tak pewnie to co zwykle już się nie nastawiam na dobre ;)

pogrillowane , w kinie nawet byliśmy ;)) miły dzień.. a jutro idziemy na roczek Oskarka i zastanawiam się czy pić czy nie pić alee co mi tam , winko nie zaszkodzi ;))

a teraz zaparzyłam sobie herbatkę rumiankową bo umieram z bólu brzucha ;(( taak mnie wzdęło wyglądam jakbym byla w 6msc tak mi wydęło brzuch , skóra naciągnięta jakby miała mi zaraz pęknąć ;((
doobranoc miłej nocki

Czesc dziewczynki :) @ wczoraj przyszla, Madziu wpisz mnie na 29.05. Dziewczyny piszcie Madzi zeby was wpisywala bo lista przeterminowana sie robi :)

Witaj BeeBee! Podaj swoj wiek, cykl staran i termin @ to Cie Madziolina wpisze na liste :) I nie marwt sie, ja tez znam dziewczyny ktore maja PCOS i zachodza, to nie jest nic najgorszego :) Trzymam kciuki!

Ewelinka prosze, pociesz nas i wstaw zdj 2 kreseczek :D Statystki w naszym watku sa zasmucajace :( Zacznij dobra passe! :)

Ja znalazlam prace w innym miescie i wyproadzam sie :) Moze pozytywne emocje pomoga w starankach :) Zmiany zmiany zmiany! Oby takze tam w brzusiu <3 :)

Buziaki!

zrobiłam właśnie test tak jak się spodziewałam jedna kreska .. czekam na@ i odpuszczam trzymajcie się kochane ! za was będę zawsze trzymać mocno kciuki ! &&& ;*

Hej laski, mam nowego lapka w końcu
wsQoQJBSAwgMtHLCkA02ykMMDE7jgBgO1MFCACxM8MIAABzigjA0JQCAAC1kMoMEDlEwQwgTGPKDBACwIAEECNizTwxQdlIQAHT4cZUoDEfiwCAIAdDBFDwzJQAMyoIYqqqg0yCBQQAA7

reklama
Ewelinka poczekaj jeszcze, nie denerwuj sie, choc to latwo mowic :-*
Dzis piekna pogoda sie zapowiada, to moze z malym na rowery pojdziemy. A wczoraj skonczyla sie @ tak wiec niedlugo zaczynamy staranka! Maj bedzie nasz!

Do góry