Hej Ewelinka. U mnie pogoda jak na razie ok. W nocy byla burza a teraz świeci słonko. Ale cos czuje że nas tez pogorszenie pogody nie ominie. U mnie w pracy tez bywa ciężko. Zawsze się znajdzie ktoś kto popsuje atmosferę. Juz mi się chce innego życia innych problemów mam nadzieję, że już niedługo zmienimy etat
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
u nast też była burza no ale pogoda się nie poprawiła tylko popsuła
ojj nic nie mów wredzia ! marzy mi się już inne życie , nowe lepsze życie , zmiany o 180stopni albo nawet i więcej ale to byłyby cudowne zmiany i nie martwiłabym się bo właśnie dostaję umowę na 18msc i pomachałabym im od razu bez żadnego zawahania )))))))
no mam nadzieję że coś się dzieję , nie chcę już dłużej czekać <3
ojj nic nie mów wredzia ! marzy mi się już inne życie , nowe lepsze życie , zmiany o 180stopni albo nawet i więcej ale to byłyby cudowne zmiany i nie martwiłabym się bo właśnie dostaję umowę na 18msc i pomachałabym im od razu bez żadnego zawahania )))))))
no mam nadzieję że coś się dzieję , nie chcę już dłużej czekać <3
Cassiah
Fanka BB :)
Wredotka oby wszystko bylo ok! A nawet jesli cos nie tak z hormonami to najwazniejsze ze jest diagnoza i wtedy juz latwo mozna leczyc, czasami jeden miesiac brania tabletek pomaga Ale oby nie trzeba bylo!
Ewelinka &&& mocno zacisniete! Wiem jak bardzo bys juz chciala!
Ewelinka &&& mocno zacisniete! Wiem jak bardzo bys juz chciala!
Hejoo mam tylko na chwile dostep do neta, jestem chora, grypa mnie rozlozyla, mam temp i kaszle taki, ze wysiadam owu w tym cyklu przepadla, bo moj chlop wyjechal na kilka dni...odezwe sie jakos kolo 2-4 maja, bo niby wtedy lapek jest do odbioru, tesknie i buziaki
moja na pewno przepadla heh a Tobie Kochana powodzenia zycze hehehehLux wracaj szybko do zdrowia! Moze jednak nie przepadl cykl, moze zolnierzyki przeczekaja kilka dni Kciuki!
Ja jestem przed @, chyba w sobote bede miala, bo owu chyba byla w sob 2 tyg temu. I juz sie nie moge doczekac nowych staranek
Hej BeeBee, różnica była pod monitoringiem... W ubiegłym cyklu miałam owulkę. Ten mam jałowy. Różnicę widziałam od razu. Zupełnie inaczej funkcjonował cały organizm. Olbrzymia różnica. W tym miesiącu nie piłam i jest katastrofa. Cykl bezowulacyjny i zero jakichkolwiek niedogodności, co potwierdza brak pewnych hormonów. No i progesteron robiony w 23 dniu 30dniowych cykli z wynikiem 6,98, co jest masakrą po prostu... Od dzis znów zaczynam pić. Ale będę pić 2x dziennie. A mój lekarz stwierdził, że podobno nie warto tego pić. Tylko, że ja widzę efekty. No i zrobiłam analizę preparatu z uwzględnieniem wchłaniania i przenikalności. Inofem koniecznie pijemy!!! 2x dziennie!!
Właśnie czekam na @. Powinna przyjść jutro... Ale w tym cyklu nie czuję nic... Nawet tej ciężkości w brzuchu, pobolewania. Nic, a nic. Więc nie wiem.... Czekam i chcę się jak najszybciej doczekać.
Właśnie czekam na @. Powinna przyjść jutro... Ale w tym cyklu nie czuję nic... Nawet tej ciężkości w brzuchu, pobolewania. Nic, a nic. Więc nie wiem.... Czekam i chcę się jak najszybciej doczekać.
M
Mysia618
Gość
czesc dziewczyny!! ja sie zbieram teraz szybko na miasto i zakupy bo obiadek trzeba robic ,potem male sprzatanie po powrocie mnie czeka w domku i odpoczynek pogoda w bb prze piekna;D apropo staran u mnie... hmm.., powiem Wam ,ze odpuści łam tzn biore witaminy i moj tez ale nie nakrecamy sie wzajemnie uważamy ,ze co ma byc to bedzie a w tedy bedzie to niesamowita radosc ☆w tym roku każda z nas na forum na pewno bedzie w ciazy mowie wam czuje to!!!;* milego dnia buziaki!
Bee Bee Witaj ; )
Bee Bee Witaj ; )
reklama