reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

Hej Ewelinka. U mnie pogoda jak na razie ok. W nocy byla burza a teraz świeci słonko. Ale cos czuje że nas tez pogorszenie pogody nie ominie. U mnie w pracy tez bywa ciężko. Zawsze się znajdzie ktoś kto popsuje atmosferę. Juz mi się chce innego życia :p innych problemów ;) mam nadzieję, że już niedługo zmienimy etat :)

reklama
u nast też była burza no ale pogoda się nie poprawiła tylko popsuła
ojj nic nie mów wredzia ! marzy mi się już inne życie , nowe lepsze życie , zmiany o 180stopni albo nawet i więcej ale to byłyby cudowne zmiany i nie martwiłabym się bo właśnie dostaję umowę na 18msc i pomachałabym im od razu bez żadnego zawahania ;))))))))
no mam nadzieję że coś się dzieję , nie chcę już dłużej czekać <3

Wredotka oby wszystko bylo ok! A nawet jesli cos nie tak z hormonami to najwazniejsze ze jest diagnoza i wtedy juz latwo mozna leczyc, czasami jeden miesiac brania tabletek pomaga :) Ale oby nie trzeba bylo!

Ewelinka &&& mocno zacisniete! Wiem jak bardzo bys juz chciala!

Hejoo mam tylko na chwile dostep do neta, jestem chora, grypa mnie rozlozyla, mam temp i kaszle taki, ze wysiadam :wściekła/y:owu w tym cyklu przepadla, bo moj chlop wyjechal na kilka dni...odezwe sie jakos kolo 2-4 maja, bo niby wtedy lapek jest do odbioru, tesknie i buziaki

Lux wracaj szybko do zdrowia! :) Moze jednak nie przepadl cykl, moze zolnierzyki przeczekaja kilka dni ;) Kciuki!

Ja jestem przed @, chyba w sobote bede miala, bo owu chyba byla w sob 2 tyg temu. I juz sie nie moge doczekac nowych staranek :)

Hej BeeBee, różnica była pod monitoringiem... W ubiegłym cyklu miałam owulkę. Ten mam jałowy. Różnicę widziałam od razu. Zupełnie inaczej funkcjonował cały organizm. Olbrzymia różnica. W tym miesiącu nie piłam i jest katastrofa. Cykl bezowulacyjny i zero jakichkolwiek niedogodności, co potwierdza brak pewnych hormonów. No i progesteron robiony w 23 dniu 30dniowych cykli z wynikiem 6,98, co jest masakrą po prostu... Od dzis znów zaczynam pić. Ale będę pić 2x dziennie. A mój lekarz stwierdził, że podobno nie warto tego pić. Tylko, że ja widzę efekty. No i zrobiłam analizę preparatu z uwzględnieniem wchłaniania i przenikalności. Inofem koniecznie pijemy!!! 2x dziennie!!
Właśnie czekam na @. Powinna przyjść jutro... Ale w tym cyklu nie czuję nic... Nawet tej ciężkości w brzuchu, pobolewania. Nic, a nic. Więc nie wiem.... Czekam i chcę się jak najszybciej doczekać.

czesc dziewczyny!!:) ja sie zbieram teraz szybko na miasto i zakupy bo obiadek trzeba robic ,potem male sprzatanie po powrocie mnie czeka w domku i odpoczynek;) pogoda w bb prze piekna;D apropo staran u mnie... hmm.., powiem Wam ,ze odpuści łam tzn biore witaminy i moj tez ;) ale nie nakrecamy sie wzajemnie:p uważamy ,ze co ma byc to bedzie ;) a w tedy bedzie to niesamowita radosc ☆w tym roku każda z nas na forum na pewno bedzie w ciazy mowie wam czuje to!!!;* milego dnia buziaki!

Bee Bee Witaj ; )

reklama
BeeBee, polecam się. Trochę się wyedukowałam już, sporo sama szukam, bo nie mam już zaufania do lekarzy. Żadnemu do końca nie ufam. A badania jakieś robiłaś? Dostałaś jakieś leki?

Do góry