reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Gosia to rzeczywiscie slabo! to nie wracam narazie do Polski ;)

Luxuorius badz cierpliwa, jest nadzieja poki nie ma @, szczegolnie jesli masz regularne. Moja przyjaciolka robila w 2 dzien miesiaczki i wyszedl negatyw, potem po 4 dniach i tez negatw, a w koncu 5 dnia przyszedl "okres" i dopiero po 8 tyg dowiedziala sie ze jest w ciazy :)

Kochane mam do was szybkie pytanie - jaki macie sluz w dzien owulacji i dzien pozniej? Bo ja wczoraj mialam to jajko kurze (ale biale) a dzis mam sucho na maxa i nie wiem czy to jest dzien owulacji czy juz po? bo nie mam chcicy i nie wiem czy jest sens sie przymuszac czy dzialac :p

Ostatnia edycja:
reklama
Ja w dni płodne mam przezroczysta i rozciągliwy w owulacji robi mi się taki biało przezroczysty a w dni niepłodne mam bialo-kremowy i taki gesty. A po okresie z 2-3dni leci ze mnie taka " woda" przed samiutkim okresem mam sucho całkiem tez tak z dzień gora dwa.

Aha czyli jak wczoraj mialam bialo-przezroczysty, rozciagliwy a dzis suchy i matowy to znaczy ze wczoraj byla owu a nie dzis tak? Bo czasami pisza ze ten szczyt sluzu poprzedza o 1 dzien owulacje wiem juz sama nie wiem a naprawde mi sie dzis nie chce przytulac :p

Hey dziewczyny, ja staram sie od grudnia! Jak narazie bez skutku ;( to ma byc moja trzecia ciąża a w dwie poprzednie rownież bardzo cieżko mi było zajść! Mam bardzo nieregularne miesiączki Wiec nawet nie bardzo wiem kiedy mam owulacje :/

reklama
klauduska postaraj sie o systematyczność w przytulaniu jesli masz niereularne cykle, to ci każdy gin powie. ja postanowiłam, że w okolicach dni plodnych (kiedy mniej więcej bede wiedziala, ze one są) będzie przytulanko codziennie lub chociaż co drugi dzień, wtedy nie przeoczę owulacji i zwiększę szanse, a że to sama przyjemność to same plusy z tego :)

Do góry