reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

No właśnie jak się starać to nie wychodzi a jak ktoś nie chce nie czeka to zachodzi i nawet nie wie kiedy.

reklama
Zabezpieczyliśmy sie na wszelkie możliwe sposoby (chociaz tabletki brałam ze cztery lata temu) a jak bym wiedziała ze tak ciężko zajść w ciążę to bym szalała bez

Haha dokladnie Justyna :) Dlatego ja sie nie nakrecam, staram sie nie analizowac. Wlasnie dlatego zaczelam starania 2 lata wczesniej zeby do 30chy sie wyrobic :) Narazie to za bardzo warunkow nie mam ale wlasnie wiem ze to moze trwac wiec lepiej juz pomalu zaczynac! Wredotka glowa do gory, 6 cykli to wcale nie tak dlugo! Wiem ze jak sie b chce to czekanie jest okropne ale pomysl ze dopiero po roku regularnych staran lekarze wysylaja nas na badania, co znaczy ze zdrowa para jak sie stara do roku to normalne :)

Ja też obiecałam sobie że do 30tki urodzę i coraz gorzej to widzę. Pewnie macie racje. Jakbym sie nie zabezpieczała to bym miala juz piątkę ;D ja stwierdziłam ze jak do maja sie nie uda zajść to pójdę z tym do lekarza, ale mam nadzieje ze pójdę do niego, ale juz w ciąży :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry