reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

No właśnie jak się starać to nie wychodzi a jak ktoś nie chce nie czeka to zachodzi i nawet nie wie kiedy.

reklama
Zabezpieczyliśmy sie na wszelkie możliwe sposoby (chociaz tabletki brałam ze cztery lata temu) a jak bym wiedziała ze tak ciężko zajść w ciążę to bym szalała bez

Haha dokladnie Justyna :) Dlatego ja sie nie nakrecam, staram sie nie analizowac. Wlasnie dlatego zaczelam starania 2 lata wczesniej zeby do 30chy sie wyrobic :) Narazie to za bardzo warunkow nie mam ale wlasnie wiem ze to moze trwac wiec lepiej juz pomalu zaczynac! Wredotka glowa do gory, 6 cykli to wcale nie tak dlugo! Wiem ze jak sie b chce to czekanie jest okropne ale pomysl ze dopiero po roku regularnych staran lekarze wysylaja nas na badania, co znaczy ze zdrowa para jak sie stara do roku to normalne :)

Ja też obiecałam sobie że do 30tki urodzę i coraz gorzej to widzę. Pewnie macie racje. Jakbym sie nie zabezpieczała to bym miala juz piątkę ;D ja stwierdziłam ze jak do maja sie nie uda zajść to pójdę z tym do lekarza, ale mam nadzieje ze pójdę do niego, ale juz w ciąży :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry