reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Na razie spokój, w marcu się zacznie testowanie ;-) mój Mąż od rana czyta jak zwiększyć szanse na poczęcie :szok: jakoś do tej pory nie angażował się w planowanie albo tego nie okazywał, żeby mnie nie nakręcać. Zapowiedział, że od dziś codziennie :szok: hihi i że to nie prawda, że to obniża jakość nasienia, wręcz przeciwnie! Hhihi cwaniak :blink:

reklama
Cos tam się zaczyna niepewnie ledwo ledwo. Gdybym nie robiła bety to bym była przekonana ze to tylko plamienia ;) czuje się lepiej niż wczoraj dzięki :) a Wy jak? Wyzdrowialy wszystkie? :-*

Ewelinakotalek coś się nie odzywa za bardzo, a była chora. Ja już zdrowa i wypoczęta, ale jutro do pracy już :wściekła/y: za to dziś wieczorem z Mężem wychodzimy na obiadek do miasta i do kina ;-) ostatnia awantura chyba pomogła:tak:

reklama
Do góry