reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

To pogratuluj od nas ;) możliwe ze Ciebie "zarazila" :) faktycznie mózg i sugestia mogą z organizmem zrobić co chce.. Tez mnie oszukiwał do wczoraj

reklama
Tak. Pierwszym razem nie wiedziala no i mieli bardzo rozrywkowe zycie oraz ciezka prace. Mloda byla... a ostatnio jakis krwiak miala i torbiel

Heeej kobietki :)
no nie odzywałam się bo wczoraj popołudniu praca dziś na rano a przejście mnie wykańcza hi hi więc musiałam troszkę odespać :-) noo gorączki już nie mam ale jeszcze się smarkam ;/ ;(
Ooooj Gosik przykroooo i tulkiii bardzoo mocno !! :))) :** cykle i @ platają nam figle i nie dają się cieszyć ;)) ale jeszcze troszkę , już niedługo będziemy mamusiami , brzuchatkami :))))
my kochamy się co drugi dzień i zobaczymy co z tego wyniknie ;) i ja mam dostać @ 05.03 więęęc się okażę :) i już niech ten czaas leci szybciej :D
a co u was jak dzionek zleciał ? leci ? :))

No to za dwa tygodnie znowu wyczekiwanie z!paczatkiem marca jeat Was!chyba wiecej? madziu co lista? Podal Ci ktos termin niechcianej @?

reklama
Do góry