reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Justyna to dopiero mój pierwszy cykl starań prawdziwe szczesciary jak Magda zaciazaja za pierwszym razem :) przynajmniej mogę wrócić do normalnych ćwiczeń a narzeczony wisi mi jednego małego energetyka ;) bo nie moglam nawet łyka wziasc bo mi nie pozwalał a tak mi pachnial ;) nie wiem czego bo jak się napije coś takiego raz na pół roku to góra :)

Wg mi nie przychodzą powiadomienia ze są jakieś nowe posty. Wrrr co za dzień. Na szczęście niedługo się kończy :-\

Wlaczam sobie tv żeby się odstresowac przy nie wymagającym serialu pierwsza scena a tu co?? Szkoła rodzenia! No jaja sobie robia wszyscy dziś :p

Hehe tak to jest, że teraz wszystko związane z ciążą będziemy zauważać, choć ja juz tak nie mam, bo ja już jednego maluszka mam, ale dziewczyny juz niebawem!!!

reklama
Dobrze ze przyjaciolka mi urodziła Nadie haha. Jutro chyba tez ja podbiore mamie żeby się wyluzować ;)

Do góry