reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Och Ewelina nawet nie wiesz jak ja Cie rozumiem... No my też się klocilismy i wczoraj to już mu wszystko wygarnelam i ryczałtu jak bobr, ale na szczęście udało się pogodzić i pobaraszkowac B-)

reklama
Dziewczyny ye klotnie to przez nasz stres i to ze bardzo chcemy zostac (znowu zostav) mamami. Ja tez!patrzylam!na owulke wg kalenfarzyka i!jak to tak wygląda to mozemy czekac :/ trzymam kciuki za Nas!wszystkie! Polecacie jakieś testy owu?

Ja to się nie stresuje i nie przez to się poklocilam :$
Ja kupiłam najtańsze na allegro ale dopiero pierwszy miesiąc używam, wiec nie wiem, czy skuteczne

Hej dziewczyny u mnie okresu nadal brak. Jak do jutra nie przyjdzie to ide na bete i moje pytanko jaki poziom oznacza ciaze? Tak od 50-100 mozna sie cieszyc czy wiecej? I czy przy takim poziomie powtorzyc sobie za dwa trzy dni? Ja testow owu nigdy nie robilam wiec sie na ten temat nie wypowiem ale moj gin mowi ze majac ogólnie dni płodne to kochac sie co drugi dzien i ok i ze nie ma co "poscic" zeby akurat sie wystrzelić w owulacje tylko troche pobudzic faceta i jego chlopakow do roboty:) i ze codzien moze byc tez nie dobre dla kazdego bo przez to moze sie oslabic nasienie. Tyle wiem :) milego dnia wszystkim :)

Tak wczoraj i negatywny. A okres powinnam miec w piatek i nic tylko pol piersi skurcze podbrzusza i prawego jajnika i tyle a sluz wodnisty ale bialy.

reklama
Do góry