reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Madziolina test pokazuje wzrost hormonu LH on nie pokazuje czy już owu była czy jest po bo jak pecherzyk np pęknie to poziom.LH spada a komórka jajowa czeka 24h na zaplodnienie

reklama
Aha, czyli jak juz dziś miałam negatywny test to poziom Lh spadł i to może właśnie plemniczek z wczoraj już dociera do komórki jajowej :-)
Głupia jestem hehe
Zobaczymy:-)

No moze i tak zrobimy, ale mam nadzieje, ze te walentynki przyniosly szczescie ;-)
Zobaczymy @):-
Niby powinno byc ok, bo testy owu byly pozytywne, to moze sie wstrzelilismy :-)
Ciesze sie tym forum, bo zawsze jak tu do Was zagladam to sie usmiecham!

Ja juz mam dosyc tych staran ,jest ze mna coraz gorzej , czuje sie taka samotna , on mnie nie rozumie totalnu dupek z niego .. mam dosyc tych staran chyba sobie to wszystko odpuszcze bo juz psychicznie nie daje rady a za was trzymam kciuki i bede tutaj zagladac !&&&:-)

Ewelina, czasem zdarzają się gorsze dni. Ja też dziś się czuję jakaś samotna. Mówię o tym Mężowi, a on co? : "co ty znowu wymyślasz, co?" i nadal siedzi wpatrzony w komputer. Smutno mi.

Noo typowo moj tak samo Ze znowu sobie cos wkrecam do tej glowki " tylko ze moj mecZe oglada wolny weekend ale jest totalnie do bani i ciesze sie ze jutro juz do pracy .. chyba wyczerpuje sie na maxa

Mój meczy nie ogląda, ale za to non stop siedzi przed komputerem. Praktycznie od razu jak oczy otwiera biegnie do komputera. Kładę się spać a on nadal przed komputerem a jak zwracam mu na to uwagę to jest kłótnia. Tak to wygląda.

reklama
No to widzę, że nie tylko mój taki nieidealny... Mój znowu dużo pracuje, chodzi na silke i w domu mam go mało, namówić go na baraszkowanie to sprawa trudna :-(
Do tego nie on myśli, że siedzenie z dzieckiem w domu to żadna praca :-(
Teraz już zaczął zauważać, że jednak to nie tak do końca... To tylko faceci :-(
Dobrze, że mamy siebie dziewczyny :-*

Do góry