reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Aha, to szkoda, choć poczekajmy jeszcze :-(
To teraz która testować będzie? Gosia?
Jejku, ciekawe czy dziś test owu tez będzie miał dwie kruchy, bo 2 dni pod rząd teraz miałam dwie, a nie wiem ile mogą tak wychodzić.
Wczoraj były przytulasy i mąż się śmiał ze właśnie dzidzia zrobił, oby się sprawdziło!
Wg kalendarzyki owu powinnam mieć 16, ale to aż tyle czasu wcześniej testy by mi pokazywały dwie kruchy?
To teraz która testować będzie? Gosia?
Jejku, ciekawe czy dziś test owu tez będzie miał dwie kruchy, bo 2 dni pod rząd teraz miałam dwie, a nie wiem ile mogą tak wychodzić.
Wczoraj były przytulasy i mąż się śmiał ze właśnie dzidzia zrobił, oby się sprawdziło!
Wg kalendarzyki owu powinnam mieć 16, ale to aż tyle czasu wcześniej testy by mi pokazywały dwie kruchy?
madziolina_p
Zobaczymy, czy dziś mi pokaże dwie kreski
madziolina_p
No dwie kreski wyszły przedwczoraj i wczoraj, a wg kalendarzyki owu 16 hehe
Zrobię dziś i dam znać. Wredotka te testy to tez nie wiadomo
Zrobię dziś i dam znać. Wredotka te testy to tez nie wiadomo
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Madziolina mi wg kalendarzyka wychodzi owu no tydzien wczesniej a mam tydz pozniej i jak nie mialam tych testow to robilam wg kalendarzyka i wyszlo jak wyszlo ze nie mam Owulacji jak pokazuje kalendarzyk wiec nim sie nie sugeruj tylko testami :-) :-) :-) i mi dwie krechy wychodzily dwa dni.tylko trzeciego juz byl bladzioch wiec niewazny :-) i czytalam tez zeby sie.kochac nawet kilka dni.przed owu zeby plemniki mogly dotrzec spokojnie do jajeczka :-) :-)
madziolina_p
No a my wczoraj tylko wiec albo będzie albo nie, z pierwszym dzieckiem udało się za pierwszym razem i po jednym razie
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
A my sie wczoraj poklocilismy i nieeech spada na drzeewoo !! Tak mnie irytuje ten facet , patrzy tylko na siebie :-\ :-\ wolne dni a dla niego wazna jest tylko pilka nozna no szlak.mnie trafia a ja musze czekac jak taki de*bil 4Godz bo on jedzie w pilke graac no masakra zamiast cieszy sie soba kiedy mozemy spedzic ten czas jakos milo bo w tyg np zbytnio sobie pozwolic nie mozemy to.jeden sms od kumpla i czlowieka nie ma a moje zdanie sie nie liczy wiec caalkiem fajnie :-\ :-\
reklama