reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Tez czytalam takze trudno povzekam na nastepny cykl nawet sprawdzałam jak mialam w poprzedniej ciazy i @ mialam 30 października a beta 5 grudnia wyszla 198.

reklama
Aha, to szkoda, choć poczekajmy jeszcze :-(
To teraz która testować będzie? Gosia?
Jejku, ciekawe czy dziś test owu tez będzie miał dwie kruchy, bo 2 dni pod rząd teraz miałam dwie, a nie wiem ile mogą tak wychodzić.
Wczoraj były przytulasy i mąż się śmiał ze właśnie dzidzia zrobił, oby się sprawdziło!
Wg kalendarzyki owu powinnam mieć 16, ale to aż tyle czasu wcześniej testy by mi pokazywały dwie kruchy?

Jej Madzia, to u Ciebie aż dwa dni z rzędu wyszły pozytywne! Nawet nie wiedziałam, że kilka dni może być pozytyw. U mnie na razie nic, wciąż jedna kreska... Już zaczynam się denerwować :-(

Madziolina mi wg kalendarzyka wychodzi owu no tydzien wczesniej a mam tydz pozniej i jak nie mialam tych testow to robilam wg kalendarzyka i wyszlo jak wyszlo ze nie mam Owulacji jak pokazuje kalendarzyk wiec nim sie nie sugeruj tylko testami :-) :-) :-) i mi dwie krechy wychodzily dwa dni.tylko trzeciego juz byl bladzioch wiec niewazny :-) i czytalam tez zeby sie.kochac nawet kilka dni.przed owu zeby plemniki mogly dotrzec spokojnie do jajeczka :-) :-)

A my sie wczoraj poklocilismy i nieeech spada na drzeewoo !! Tak mnie irytuje ten facet , patrzy tylko na siebie :-\ :-\ wolne dni a dla niego wazna jest tylko pilka nozna no szlak.mnie trafia a ja musze czekac jak taki de*bil 4Godz bo on jedzie w pilke graac no masakra zamiast cieszy sie soba kiedy mozemy spedzic ten czas jakos milo bo w tyg np zbytnio sobie pozwolic nie mozemy to.jeden sms od kumpla i czlowieka nie ma a moje zdanie sie nie liczy wiec caalkiem fajnie :-\ :-\

reklama
Do góry