Cassiah, przestaliśmy się zabezpieczać we wrześniu. Mam bardzo nieregularne miesiączki i niestety trafienie w dni płodne jest niemożliwe. Dlatego teraz drugi cykl stosuję testy owulacyjne. Więc liczę ten cykl jako drugi, bo wcześniej nie staraliśmy się jakoś specjalnie po prostu przestaliśmy uważać. Ale teraz to pragniemy bardzo dziecka.
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
A kiedy Jest masz termin @?
Ja dziewczyny jestem załamana. Wczoraj poklocilam się z moim o glupoty, a raczej on się obraził i nici ze staranek.. A wczoraj dwie kruchy na teście owu o dziś tez. Jestem jest w pracy., wiec może jak wróci to się zachowa walentynkowo :-) ale zła strasznie jestem!!!!!!
Ja dziewczyny jestem załamana. Wczoraj poklocilam się z moim o glupoty, a raczej on się obraził i nici ze staranek.. A wczoraj dwie kruchy na teście owu o dziś tez. Jestem jest w pracy., wiec może jak wróci to się zachowa walentynkowo :-) ale zła strasznie jestem!!!!!!
Gosik93
Justyna nawet jak wypijesz kieliszek czy dwa przez pierwszy mc fasolka ma pewna ochrone na takie szkodliwe substancje. Nie pijesz ciagle wiec spokojnie. Mojej przyjaciolce lekarz zalecil lampke czerwonego wina od czasu do zasu w ciazy i dziecko super zdrowe i rozgadane jak na swoje 3mc
Madziolina po takiej klotni staranka jeszcze lepsze po oczyszczonej atmosferze wieczor bedzie wasz
Madziolina po takiej klotni staranka jeszcze lepsze po oczyszczonej atmosferze wieczor bedzie wasz
madziolina_p
Nie jest oczyszczona jeszcze i nie wiem, czy będzie
madziolina_p
Tak, były przeprosiny i mam nadzieje, ze z nich coś wyjdzie ;-)
reklama
madziolina_p
Justyna w necie piszą, że beta hcg pokazuje ciążę po 7-10 dniach od zaplodnienia