madziolina_p
Fanka BB :)
Luxi ja mam wklesle brodawki, syn tez nie umial lapac. Ona tez nie umiala. Stad te rany, ale sciagam jej mleczko
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szwagierka tez miala wklesle i musiala odciagac a na koncu odciagac nie i na butle przeszlaLuxi ja mam wklesle brodawki, syn tez nie umial lapac. Ona tez nie umiala. Stad te rany, ale sciagam jej mleczko
no to moja bratowa tez po tyle siedzaiala z mloda na cyku, a powiedz jak Michas Anulke przyjal?No Luxi ja jak moze bym sie uparla i zagryzla zeby to by sie dalo, ale Mala mi na cycku wisiala po poltorej godziny, a ja mam synka ponad dwulatka i nie mohe sobie pozwolic na to, zeby patrzyl na mnie z wyrzutem a i tak mu ciezko
wiesz tyle czasu byl sam a przytula ja, glaszcze po glowce?Przyjal dobrze, ale jest zazdrosny. Ja np Anie karmie a ten siada obok i mowi zebym go przytulila czy o cos mnie prosi, jak mu tlumacze ze za chwile bo ja karmie itp to on sie zlosci albo placze
on maluski jeszcze to potrzebuje Cb tak samo jak corcia, jakos to musisz podzielicTak, caluje tez, tylko o mnie zazdrosny. Trzeba przeczekac ten czas.
wiesz on to pierwszy, pierworodnyJest Kochany, najlepsze co moglo mi sie w zyciu trafic, Malutka tez, choc on to juz do mnie przybiega i caluje to inaczej