reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
A na nich mialas kiedys 2 grube krechy?
madziolina_p
Fanka BB :)
Niet ;-)
Tak. Miałam, ale nie była tak samo mocna jak testowa. Troszeczkę mniej wyraźna. Ale powiem Ci, że zrobiłam chyba koło 17-18tej a jak powtórzyłam za 3-4 godziny druga kreska ledwie widoczna :/ to był mój pierwszy cykl z testami, teraz drugi. Sama nie wiem co o nich myśleć. Może te z allegro są kiepskie.
hej dziewczyny dawno mnie nie było widzę że trochę staraczek przybyło - super super gratuluję przyszłym mamusiom i trzymam kciuki za starające
trochę wzięłam się za siebie wiosna się zbliża czas się uszczuplić tu i tam, więcej czasu poświęcić sobie na przyjemności dla ciała i ducha nie tylko praca i dom i tak w kółko i wszystko było super ale zbliża się owu startuję z testami i już zaczynam mieś spinę - a to fatalna wróżba za pierwszym razem nie wyszło myślałam że jak zajmę się innymi sprawami to nawet nie zauważę kiedy zaskoczę ale niestety tak nie jest też tak macie??
trochę wzięłam się za siebie wiosna się zbliża czas się uszczuplić tu i tam, więcej czasu poświęcić sobie na przyjemności dla ciała i ducha nie tylko praca i dom i tak w kółko i wszystko było super ale zbliża się owu startuję z testami i już zaczynam mieś spinę - a to fatalna wróżba za pierwszym razem nie wyszło myślałam że jak zajmę się innymi sprawami to nawet nie zauważę kiedy zaskoczę ale niestety tak nie jest też tak macie??
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Ja robilam testu owu z allegro i Pokazaly mi Owulke byly.dwie mocno.grube czerwone krechy a przed byla taka bledsza wiec ja mam jak na razie do nich zaufanie choc nie wyszlo .. a testy ciazowe te.gratisowe to goooowno! ;-) ;-) ;-)
U mnie coraz gorzeej paskudne chorobskoo a siooo a sioo i aaaaaaapsik!! :-(
Bedzie dobrzE dziewczynki luty na pewno bedzie ktorejs z testujacych ,, najlepiej wszystkich :-* :-*
U mnie coraz gorzeej paskudne chorobskoo a siooo a sioo i aaaaaaapsik!! :-(
Bedzie dobrzE dziewczynki luty na pewno bedzie ktorejs z testujacych ,, najlepiej wszystkich :-* :-*
reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
hej agata, ja tak mam niestety. Nie potrafię "wyluzować". Wydaje mi się, że większość starających się ma podobnie...
jaaaaa maaaam tak samo !!