reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Madzia na Twoim też chyba widać cień drugiej kreski... U mnie prawie zawsze widać. Masz chyba te same co ja. Z allegro? Zastanawiam się czasem czy one są OK. Mój OWU też dziś negatyw.

Tak. Miałam, ale nie była tak samo mocna jak testowa. Troszeczkę mniej wyraźna. Ale powiem Ci, że zrobiłam chyba koło 17-18tej a jak powtórzyłam za 3-4 godziny druga kreska ledwie widoczna :/ to był mój pierwszy cykl z testami, teraz drugi. Sama nie wiem co o nich myśleć. Może te z allegro są kiepskie.

hej dziewczyny dawno mnie nie było widzę że trochę staraczek przybyło - super super :) gratuluję przyszłym mamusiom i trzymam kciuki za starające :)
trochę wzięłam się za siebie wiosna się zbliża czas się uszczuplić tu i tam, więcej czasu poświęcić sobie na przyjemności dla ciała i ducha nie tylko praca i dom i tak w kółko i wszystko było super :) ale zbliża się owu startuję z testami i już zaczynam mieś spinę - a to fatalna wróżba za pierwszym razem nie wyszło myślałam że jak zajmę się innymi sprawami to nawet nie zauważę kiedy zaskoczę ale niestety tak nie jest :) też tak macie??

Ja robilam testu owu z allegro i Pokazaly mi Owulke byly.dwie mocno.grube czerwone krechy a przed byla taka bledsza wiec ja mam jak na razie do nich zaufanie choc nie wyszlo .. a testy ciazowe te.gratisowe to goooowno! ;-) ;-) ;-)
U mnie coraz gorzeej paskudne chorobskoo a siooo a sioo i aaaaaaapsik!! :-D :-D :-(
Bedzie dobrzE dziewczynki luty na pewno bedzie ktorejs z testujacych ,, najlepiej wszystkich :-* :-*

reklama
Do góry