reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ewel nie przejmuj sie i poczekaj troszke :) oj dziewczyny ja od rana zalatana. Rano moj K pojechal do pracy ja sie do swojej zbieram a on mi dzwoni ze cos sobie w noge zrobil w robocie i chyba wraca do domu a wiedzialam ze jak sam wroci to do lekarza go nie zaciagne w zyciu. to migiem w samochod i po niego. Chcial do domu pojechac ale zawiozlam go na izbe przeswietlenie itp i teraz czekam az mu gips zaloza... Wrrr

No on tak ;) ja ogolnie nie pracuje teraz ale akurat dzis mialam pojechac po pita jeszcze swojego a tu o. Nie ma to jak chory chlop w domu ;)

reklama
Ok!
A z tego wzgledu, ze maz w sobote pracuje to w pt idziemy na kolacje i potem moze jeszcze ze znajomymi i mam nadzieje, ze wieczor uskutecznimy starankami!!!

A dzis zrobilam test owu i negatyw

Załączniki

• 1423652042906.jpg
    1423652042906.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 32
Do góry