reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Wlasnie, zadna z dziewczyn nie testuje? Albo zadna sie nie zbliza do terminu @?
Mi sie dzis wlasnie skonczyla @ wiec dni plodne tak od 11 do 17 +-.
Zobaczymy jak testy beda owulke pokazywac :-)

U mnie do 13go jeszcze troche. Rozne rzeczy czuje i zwracam na nie uwage ale jakos nie przyklejam wszystkiego od razu do ciazy ;) w przeciwienstwie do narzeczonego :D

Moj jest dziwnie spokojny i wgl powiedzial ze to na pewno fasolka i trzeba poczekac na II kreski hi hi ale moze dlatego ze to tak tylko przez tel mamy kontakt ;-)
Ja moze tez jestem bardziej spokojna ale jak mam robic test kolejny to jestem choora :crazy::baffled:

Co ma byc to bedzie i ja tego sie trzymam, choc zawsze sa nerwy napewno.
Ja jak juz pisalam wczesniej z pierwszym dzieckiem zaszlam w pierwszym cyklu po jednym bzykanku i bez planowania, liczenia itp, nie bylo spiny i moze dlatego ;-) teraz zobaczymy, licze po cichu, ze bedzie podobnie :-)

No mi sie wydaje ze ja sie wlasnie za bardzo spinam , denerwuje , mysle i wgl.. chcialabym inaczej ale no niestety nie potrafie tak bardzo chce.miec dzidzie ze nie potrafie sie wyluzowac w tej kwestii ale teraz to.juz przesada w tym cyklu :-D :-D ;-)

reklama
Oj wiesz mi kochana ze chcialabym juz miec to za soba i wiedziec na czym stoje a nie , ze znow nie bedzie 2 i @ tez i co tu dalej sobie myslec .. ale jak dostane @ to od razu po ide do gina bo to nie jest normalne ze odkad sie staramy to cykl Mi sie coraz bardziej wydluza a tak.mialam zawsze 28-29dni

Do góry