reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Ja na obiad dziś mam z mojej diety zupę czosnkową z pulpetami z udźca indyka i grzankami z mozarellą, jako deser potraktuje podwieczorek, bo mam jogurt z suszonymi śliwkami i orzechami włoskimi :) Ale Twoja opcja obiadowa jest mniaaam i pewnie bym się nie mogła powstrzymać przed zjedzeniem czegokolwiek, chociaż na mój jadłospis nie narzekam :)
Jeej Lux to super, że tak o czasie zaczęłaś ten cykl :) Owocnych staranek Ci życzę, żebyś mogła szybko zobaczyć pozytywny test i doświadczyć niesamowitej radości :*
no sama jestm ciekawa kiedy ujrze dwiek kreski, pyszny masz obiadek :-) :)

Luxi idę teraz w środę na usg i potem mam wizytę 02.02 i lekarki po wyniki i taka żeby mnie zbadala i poproszę o zaświadczenie o ciazy. To będzie jakiś 15 tydz... Trochę późno mówię, ale powiem w robocie ze się późno dowiedziałam a potem musiałam porobić badania po tym co było ostatnio i nic pewnego nie było itp a co mogą zrobic, ja nie lubię takich rozmów ale najważniejsza dla mnie dzidzia

Hej kobieetki :)

jak dobrze Lux to czytać ! tylko nie obciążaj za bardzo tym psychiki a wszystko będzie jak najlepiej :) :*
addika walcz o swoje a na pewno w końcu ulegnie i zdania nie zmieni, wasza rodzinka najwazniejsza i niech nie zapomina ze jest juz was troje a nie dwoje i mamusia z pepowina :) cuudny maluszek :)
.. tez chodze prywatnie ale patrz nooo skierowanie mi dal hehe

u mnie mdłości chyba juz ustepuja pomalu, nie sa takie gwaltowne i silne i czekam na ten przypływ energii wraz z tym II trymestrem :D

a co z Kasia ??? dawno o niej slychu nie bylo ? ;(
Madziuuu już pora żebyś odpoczęła :)

a dzisiaj ? co macie na obiadek bo ja totalnie nie mam pomyslu ;O

Hej kobieetki :)

jak dobrze Lux to czytać ! tylko nie obciążaj za bardzo tym psychiki a wszystko będzie jak najlepiej :) :*
addika walcz o swoje a na pewno w końcu ulegnie i zdania nie zmieni, wasza rodzinka najwazniejsza i niech nie zapomina ze jest juz was troje a nie dwoje i mamusia z pepowina :) cuudny maluszek :)
.. tez chodze prywatnie ale patrz nooo skierowanie mi dal hehe

u mnie mdłości chyba juz ustepuja pomalu, nie sa takie gwaltowne i silne i czekam na ten przypływ energii wraz z tym II trymestrem :D

a co z Kasia ??? dawno o niej slychu nie bylo ? ;(
Madziuuu już pora żebyś odpoczęła :)

a dzisiaj ? co macie na obiadek bo ja totalnie nie mam pomyslu ;O
karkowke mam upieczona na dzis :-) :)

reklama
Do góry