reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
ja jak mam wizytę u swojego to mam zawsze usg ....a ten odbiór wynikow z krwi to chyba tez mi zrobią usg tak z tego zrozumiałam no ale zobaczymy :)
brzuszka nie ma za dużego szczerze to tylko ja go widzę :D Ł jedynie czuję małe zaokrąglenie jak przystawię jego rękę do brzucha :)

Hej dziewczyny. To znów ja. Megi , Gosik... Eh nie wiem co z tymi kontami... Nawet mając zapisane dane do konta nie daje rady nic z tym zrobić...
Widzę że ten wątek robi się coraz mniej o staraczkach co bardzo mnie cieszy :) Madzia, Ewelina, Adiika gratuluję Wam z całego serca i trzymam kciuki za każdy dzień Waszych malenstw. To jest Wasz czas, macie małe-wielkie szczęście w sobie :) dajecie wszystkim nadzieję. A jak się fajnie czytało te Wasze obawy, że to nie to, że @ zaraz będzie a tu takie prezenty na koniec roku się posypały :) cudownie Skarby :)
Cassiah i Luxi chociaż Wy zostalyscie i się nie poddajecie. Jesteście silne babki, wszystko Wam się uda, mieszkanie, dzieciaczki, zdrowie. Bądźcie już teraz szczęśliwe, myślcie o sobie, róbcie to co te wyżej teraz nie mogą hehe ;)
A ja jak widzicie wracam do Was jak feniks ;) ciagle ta sama choć pod innym loginem ;*

Hej dziewczyny. To znów ja. Megi , Gosik... Eh nie wiem co z tymi kontami... Nawet mając zapisane dane do konta nie daje rady nic z tym zrobić...
Widzę że ten wątek robi się coraz mniej o staraczkach co bardzo mnie cieszy :) Madzia, Ewelina, Adiika gratuluję Wam z całego serca i trzymam kciuki za każdy dzień Waszych malenstw. To jest Wasz czas, macie małe-wielkie szczęście w sobie :) dajecie wszystkim nadzieję. A jak się fajnie czytało te Wasze obawy, że to nie to, że @ zaraz będzie a tu takie prezenty na koniec roku się posypały :) cudownie Skarby :)
Cassiah i Luxi chociaż Wy zostalyscie i się nie poddajecie. Jesteście silne babki, wszystko Wam się uda, mieszkanie, dzieciaczki, zdrowie. Bądźcie już teraz szczęśliwe, myślcie o sobie, róbcie to co te wyżej teraz nie mogą hehe ;)
A ja jak widzicie wracam do Was jak feniks ;) ciagle ta sama choć pod innym loginem ;*
dziękuję bardzo ♥

Ja znowu toczę wojnę z mężem o mieszkanie, bo zmienia zdanie co 5 minut :/ Raz, że kupujemy, a potem coś się odwidzi i znowu, że nie. Teściowe są obrażeni [dosłownie!] i praktycznie już w ogóle ze mną nie rozmawiają, a wszystko przez to, że chce się wyprowadzić. Mam dziś wizytę u ginki na 18:00 i może znowu zobaczę maleństwo :)
Ewelina ja też bym chciała mieć za darmo, ale zaczęłam chodzić prywatnie i nie dała mi skierowania :/ I mnie tak samo bardziej podoba się dzidzia na ekranie, bo wszystko super widać :) Dobrze, że badanie wyszło ok :) Karty mi nie chciała wcześniej założyć, to już nie nalegałam, powiedziała, że po usg genetycznym mam się zgłosić z wynikami wszystkimi i dopiero wtedy.

W końcu zrzuciłam zdjęcia z tel. na komputer :) Na drugim zdjęciu widać rączkę :)

20160122_140737.jpg

20160122_140929.jpg

Załączniki

• 20160122_140737.jpg
    20160122_140737.jpg
    219,7 KB · Wyświetleń: 191
  • 20160122_140929.jpg
    20160122_140929.jpg
    242 KB · Wyświetleń: 193
Ja znowu toczę wojnę z mężem o mieszkanie, bo zmienia zdanie co 5 minut :/ Raz, że kupujemy, a potem coś się odwidzi i znowu, że nie. Teściowe są obrażeni [dosłownie!] i praktycznie już w ogóle ze mną nie rozmawiają, a wszystko przez to, że chce się wyprowadzić. Mam dziś wizytę u ginki na 18:00 i może znowu zobaczę maleństwo :)
Ewelina ja też bym chciała mieć za darmo, ale zaczęłam chodzić prywatnie i nie dała mi skierowania :/ I mnie tak samo bardziej podoba się dzidzia na ekranie, bo wszystko super widać :) Dobrze, że badanie wyszło ok :) Karty mi nie chciała wcześniej założyć, to już nie nalegałam, powiedziała, że po usg genetycznym mam się zgłosić z wynikami wszystkimi i dopiero wtedy.

W końcu zrzuciłam zdjęcia z tel. na komputer :) Na drugim zdjęciu widać rączkę :)

Zobacz załącznik 743549

Zobacz załącznik 743551
mezowi sie nie daj, na nas tesciowa obrazona, ze sie przeprowadzamy do innej miesjcowosci i odreagowujue swoje nerwy na Bogu ducha winnej siostrze mojego Tomka

malenstwo cudowne ♥

Adiika walcz o swoją rodzinę :) nie tesciowie o niej decydują. Musisz jakąś ta pepowine odciąć raz na zawsze. Fochami się nie przejmuj. To Twoje życie i to Ty będziesz nim kierować. Teraz masz się dla kogo starac. A facetem potrzebnie porządnie. On jest glowa rodziny a nie mamusia

Lux nie dam się :) Ja chcę mieć dobre warunki dla dziecka, a wiem, że w domu teściów ich nie stworzę... Chodzę tak niespokojna, że moje dziecko będzie nerwusem na 100%. Ty też masz dziwną teściową :/ Zazdrosna, że jej syna zabierasz gdzieś dalej czy co? :D Najbardziej poszkodowana jest siostra Tomka, strasznie mi jej szkoda w tej sytuacji.
Dziękuję :)

reklama
Kruczyca powiedziałam mu dziś dokładnie to samo, że to on jest głową rodziny. Ale do niego nic nie trafia :(

Do góry