madziolina_p
Fanka BB :)
Ewela ja też mam wizytę 2.02 a usg 27.01. Super, że wszystko ok, bardzo się cieszę! Pokaż brzuszek!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziękuję bardzo ♥Hej dziewczyny. To znów ja. Megi , Gosik... Eh nie wiem co z tymi kontami... Nawet mając zapisane dane do konta nie daje rady nic z tym zrobić...
Widzę że ten wątek robi się coraz mniej o staraczkach co bardzo mnie cieszyMadzia, Ewelina, Adiika gratuluję Wam z całego serca i trzymam kciuki za każdy dzień Waszych malenstw. To jest Wasz czas, macie małe-wielkie szczęście w sobie
dajecie wszystkim nadzieję. A jak się fajnie czytało te Wasze obawy, że to nie to, że @ zaraz będzie a tu takie prezenty na koniec roku się posypały
cudownie Skarby
Cassiah i Luxi chociaż Wy zostalyscie i się nie poddajecie. Jesteście silne babki, wszystko Wam się uda, mieszkanie, dzieciaczki, zdrowie. Bądźcie już teraz szczęśliwe, myślcie o sobie, róbcie to co te wyżej teraz nie mogą hehe
A ja jak widzicie wracam do Was jak feniksciagle ta sama choć pod innym loginem ;*
mezowi sie nie daj, na nas tesciowa obrazona, ze sie przeprowadzamy do innej miesjcowosci i odreagowujue swoje nerwy na Bogu ducha winnej siostrze mojego TomkaJa znowu toczę wojnę z mężem o mieszkanie, bo zmienia zdanie co 5 minut :/ Raz, że kupujemy, a potem coś się odwidzi i znowu, że nie. Teściowe są obrażeni [dosłownie!] i praktycznie już w ogóle ze mną nie rozmawiają, a wszystko przez to, że chce się wyprowadzić. Mam dziś wizytę u ginki na 18:00 i może znowu zobaczę maleństwo
Ewelina ja też bym chciała mieć za darmo, ale zaczęłam chodzić prywatnie i nie dała mi skierowania :/ I mnie tak samo bardziej podoba się dzidzia na ekranie, bo wszystko super widaćDobrze, że badanie wyszło ok
Karty mi nie chciała wcześniej założyć, to już nie nalegałam, powiedziała, że po usg genetycznym mam się zgłosić z wynikami wszystkimi i dopiero wtedy.
W końcu zrzuciłam zdjęcia z tel. na komputerNa drugim zdjęciu widać rączkę
Zobacz załącznik 743549
Zobacz załącznik 743551