dopytuj sie, nie daj im sie tamZostaje do niedzieli poniedzialku a nawet nie powiedzieli mi jak beta
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ewela to sie pytaj
madziolina_p
Cassiah a kiedy termin @?
Nikaaa
Witajcie dziewczyny.
Mam pytanko odnośnie wzrostu bety bo nie wiem czy wszystko ok... Jestem po 3 transferze, 2 poprzednie to ciąża biochemiczna
Moja beta
10 dpt - 210,6
12 dpt - 539,9
14 dpt - 1413
Powiedzcie mi czy to wzrasta dobrze i czy dobrze to rokuje
Mam pytanko odnośnie wzrostu bety bo nie wiem czy wszystko ok... Jestem po 3 transferze, 2 poprzednie to ciąża biochemiczna
Moja beta
10 dpt - 210,6
12 dpt - 539,9
14 dpt - 1413
Powiedzcie mi czy to wzrasta dobrze i czy dobrze to rokuje
madziolina_p
Niska chyba dobrze, ale wpisz na necie kalkulator bety i wpisz wartości i Ci wyjdzie.
buu nie podoba mi sie toA u mnie wlasnie pojawily sie plamienia ;( No to rozpoczynamy 12 cykl walki... Oby 2016 byl szczesliwszy![]()
![No :no: :no:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/no.gif)
madziolina_p
Na wizycie ok, później Wam napisze.
reklama
madziolina_p
Jeśli chodzi o wielkość mojej dzidzi i jeśli to jest CRL to ma 0.75cm. Serducho biło 140 na min.
Lekarka na mnie zrobiła średnie wrażenie. Niby miła ale taka jakaś... Telefony odbierala i się spoznila 20 min i ani przepraszam ani nic. Ale najważniejsze że dzidzia jest, wg usg 6 tydz i 4 dzien, wg om 6 tydz i 5 dzien, choć nie zapytała nawet ilu dniowe mam cykle... Termin jak narazie 25.07
Lekarka na mnie zrobiła średnie wrażenie. Niby miła ale taka jakaś... Telefony odbierala i się spoznila 20 min i ani przepraszam ani nic. Ale najważniejsze że dzidzia jest, wg usg 6 tydz i 4 dzien, wg om 6 tydz i 5 dzien, choć nie zapytała nawet ilu dniowe mam cykle... Termin jak narazie 25.07