reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
To dobrze, ze jest pecherzyk. Jtory Ty masz tydzien? Zostawili Cie w szpitalu?
adiika
Hej. Ale tu się dzieje.
Ewelina oby wszystko było dobrze, super, że zdecydowalas się pojechać do szpitala. Będziesz pod obserwacją
Lux to prawda, najczęściej bliscy nie potrafią się cieszyć ze szczęścia w rodzinie. Moja swagierka będzie teraz robić wszystko na wyścigi... bo dzieci z tego samego rocznika.
Kasia, bardzo się cieszę, że nowa ginka od razu zaczęła działać ) Na pewno Ci pomoże szybko doczekać się maleństwa
Madziolina ja idę na wizytę za tydzień. A Ty już jutro szczesciaro zobaczysz serduszko u swojej fasolki
Ewelina oby wszystko było dobrze, super, że zdecydowalas się pojechać do szpitala. Będziesz pod obserwacją
Lux to prawda, najczęściej bliscy nie potrafią się cieszyć ze szczęścia w rodzinie. Moja swagierka będzie teraz robić wszystko na wyścigi... bo dzieci z tego samego rocznika.
Kasia, bardzo się cieszę, że nowa ginka od razu zaczęła działać ) Na pewno Ci pomoże szybko doczekać się maleństwa
Madziolina ja idę na wizytę za tydzień. A Ty już jutro szczesciaro zobaczysz serduszko u swojej fasolki
madziolina_p
Oby Adiika!
juz widze te porownania, mojemu lepsza komunie zrobie, lepsze zabawki, lepszy wozek, ubranka...zenujace to, wszpolczuje CiHej. Ale tu się dzieje.
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
5-6 tydz .. tak zostaje do niedzieli
adiika
Lux, tak będzie. Jeszcze wtedy jak nie wiedziałam o swojej ciąży, to podpowiedzialam jej wózek, ale tylko tak dla orientacji, a jego cena wynosi 4000 do 8000 zl, i ona powiedziała swoim rodzicom, że mają jej go sprezentowac Moja teściowa ma urządzić pokój dla małego. Ja nie wiem jak dlugo my będziemy mieszkac z dzieckiem w malym pokoju, bo jej jest większy, ale nie będę wchodzić jej w drogę, że ma mi go odstąpić tylko dlatego, że nam się rodzina powiększy i mieszkam w jej rodzinnym domu.
Ona co tydzien przyjezdza do swoich rodzicow na weekend i myślę, ze po urodzeniu to się nie zmieni. I dzieci będą bawić się razem i wtedy łatwiej o te porównania..
Ach.. czeka mnie trudny czas.
Ona co tydzien przyjezdza do swoich rodzicow na weekend i myślę, ze po urodzeniu to się nie zmieni. I dzieci będą bawić się razem i wtedy łatwiej o te porównania..
taka rywalizacja jest chora i Ci powiem, ze ja sie boje tego jak zareaguje moja zazdrosna szwagierka gdy ja zaciaze, az sie bojeLux, tak będzie. Jeszcze wtedy jak nie wiedziałam o swojej ciąży, to podpowiedzialam jej wózek, ale tylko tak dla orientacji, a jego cena wynosi 4000 do 8000 zl, i ona powiedziała swoim rodzicom, że mają jej go sprezentowac Moja teściowa ma urządzić pokój dla małego. Ja nie wiem jak dlugo my będziemy mieszkac z dzieckiem w malym pokoju, bo jej jest większy, ale nie będę wchodzić jej w drogę, że ma mi go odstąpić tylko dlatego, że nam się rodzina powiększy i mieszkam w jej rodzinnym domu.
reklama
madziolina_p
5-6 tydz .. tak zostaje do niedzieli
To jeszcze moze nie byc zarodka. A bete kiedy beda wyniki? Ja jutro ide ale u mnie to bedzie 6 tydz i 5 dzien