reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Dzieki Dziewczyny :)
Dziś już śluz nie jest różowy a bliżej mu do białego. Mąż nie chce wierzyć, że mogę być w ciąży, a ja zaczynam mieć chyba urojenia :D

Madzia życzę wysokiej bety :)

Tak sie dzieje Adiika gdy za duzo tematy ciazy , bycia tutaj , checi posiadania dziecka .. organizm wtedy nam wariuje przez nas same ;))
Wiem co pisze przechodzilam przez to ;)

Ja sie właśnie tego boję, że to nie będzie to :D Tym bardziej, że do ostatniego pełnego stosunku doszło 10 dc, a ja najczęściej mam cykle 29-31dniowe. Ale przecież wszystko jest mozliwe i nawet mnie już na drugi dzień po tym piersi bolały i sama byłam zdziwona, że tak szybko. Dziś mam 26 dc i poczekam 4 dni do 30dc czyli do czwartku.

Ewelina ale mnie zawsze bolą po owu i chodziło mi o to, że możliwe, że w tym miesiącu miałam ją wcześniej, dlatego tak napisałam ;) W ogóle nie wiążę bólu piersi z ciążą, bo mam tak zawsze przed @ :)

A mnie zawsze automatycznie zaczynaja bolec po owu :) Ciagnie mnie wtedy w jajnikach, zaczyna mi sie bialy sluz i piersi bola pod pachami :) To wynik skoku progesteronu. Adii plemniki moga zyc 3 dni wiec moze sie wstrzeliliscie :) Ale nie nakrecaj sie, wierz mi ze lepiej przyjac postawe co ma byc to bedzie, posluchaj starej staraczki z bagazem doswiadczen heheh Ja na poczatku staran tez wszystkie objawy analizowalam ale w 11 cyklu naprawde wszystko sie zmienia ;) Ewe czym sie zalamiesz?

No właśnie Kasia ja się staram nie nakręcać i chyba jestem nawet w stanie wstrzymac sie do 23 listopada, bo mialam tez cykle 34dniowe :) Czekam na spadek temp., bo to dla mnie będzie wyznacznik ;) Zaczęłam się martwić tylko tymi plamieniami, bo już dziś ich nie mam, czy aby na pewno wszystko w porządku, różne rzeczy mogło ono oznaczać i jak się skończy ten cykl, to wybiorę się do lekarza prędzej niż po nowym roku :(

reklama
No faktycznie dziwne. Plamienie ktore jest naturalne to owulacyjne, implantacyjne i poprzedzajace lub konczace okres. Ja uwazam ze z podstawowymi badaniami nie ma co czekac jesli chce sie na serio zaczac starac. Zrob usg, cytologie i tsh chociaz. A narazie w tym cyklu juz sie nie stresuj i nie mysl o plamieniu, to nie sluzy fasolce jak cos ;)

Do góry