reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Hej.
Ooo albo to właśnie ten spadek :) za 5 dni ma przyjść @, chyba, że przylezie wcześniej. A dziś jadę na piwo i czekam jak się będzie rozkręcać :D
Kasiu a ono u Ciebie jaki miało kolor jeśli mogę zapytać? ;)

Jejuu jak wieje strasznie :O Aż strach jeździć autem.

U mnie zawsze maja kolor kremowo-rozowy jakos tak. Ja 1 dc zaznaczam dopiero jak pojawi sie u mnie zywa krew chocby w malej ilosci. A ty w innych cyklach tez miewasz takie plamienia czy u ciebie @ przychodzi prosto z mostu zalewa?

Nie miałam nigdy plamień poprzedzających @. 1 dc u mnie to częściej żywa krew i czasem brązowy śluz, po którym i tak pojawia się po krótkim czasie żywa krew. Ale wczoraj u mnie to wyglądało tak jak zawsze u Ciebie, dziś już tego mniej mam.

Rozowy to bardziej mi na implantacyjne wyglada, szczegolnie ze ty nie miewasz plamien "informujacych" ze nadchodzi @. Ale tez wiem ze to implantacyjne to jest kilka kropelek, czasem niezauwazalnych. Moze zrob test :)

reklama
Do góry