reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

No dla mnie tez to bylo chore gdy mi powiedziala dlaczego jej wrogi sluz zrobil sie taki a nie inny bo ma parcie na dziecko ... to moj to peewnie juz skarzony jest bo ja 24h mysle i ciazy dzieciach i wgl ...a tak miala wyniki idealne on tez a tu nagle wrogi sluz sie okazal ...sciemnota jedna ..
Ja jestem juz struta i przezarta tym by byc mama ... posiadanie dziecka z nim bedzie kosztowalo mnie 700zl ?? Nie nie to jest chore , nie chce tak ... to jak jakas loteria i kolejne dziecko tez tak bedzie musialo byc a nie inaczej ??? Jakos nie moge sobie tego wyobrazic ..jak mam placic za dziecko ktore tak bardzo chce , dlaczego nie moze to sie potoczyc normalnie jak u zdrowej pary ... czyli nigdy nie bede miala z nim swojej ksiezniczki bo to zawsze bedzie odbywacc sie w owulacje ??? Nie no ja tak nie chce ! Chce sie spakowac , wyjsc i nie pozostawic zadnego sladu ... ja nawet nir wiem czy jeszcze kocham i czy potrafie kochac ....

reklama
Oczywiscie ze nie musicie isc na inseminacje, mozecie probowac naturalnie i pewnie kiedys sie uda. Ale skoro ty juz tak bardzo chcesz to to by bylo najszybsze rozwiazanie i najskuteczniejsze. Bo kiedy kobieta jest zdrowa to inseminacja jest mega skuteczna.

No wiem, juz w sumie smiac mi sie chce z tego jej sluzu hahah tak sama sobie psychika sluz zepsula boze :D A osoby ktore nie pragna dziecka wpadaja bo maja sluz idealny tak? To jakby nas tak natura stworzyla to napewno nie zrobiloby sie nas 7 mld na ziemi.

Robienie dziecka naturalnie juz nie wczodzi w gre ..bez oszukiwania siebie no bo po co w to brnac bez zadnych skutkow ..jedynie niezdrowej psychiki i tyle ...

Tak nie mozemy zajsc bo mamy zly sluz i same sobie to zrobilysmy ! :-D

Mocą umysłu! :D To teraz musimy myslec o tym jak nie chcemy zostac matkami i jak brzydzimy sie dziecmi to nam sie sluz poprawi! :) Kurcze ale to proste ;)

Ewe szansa zawsze jest, do zaplodnienia wystarczy 1 plemnik a on ma ich 12 mln! Z czego wiekszosc o b dobrych parametrach! Z reszta nie ma co tu gdybac, najpierw udajcie sie do porzadnego lekarza.

Czesc kochane !

Chyva wzielam sie w garsc !
Przeciez nie przekresle pieknych ponad 4lat bo cos poszlo nie tak ..przeciez to nie koniec swiata , fakt to jest lekki szok , zmartwienie itd ale ja wiedzialam ze cos jest nie tak , przeczuwalam ...
Ale to proba , proba naszego zwiazku ,przetrwania i walki o lepsze jutro !
Teraz pora na mnie , na serie badan ..ale jakich ??
I gdzie znalezc dobrego gina u nas skoro jak sie slyszy jakie glupoty gadaja a kasuja nie malo to az nie wiem do kogo sie udac by zaufac ze dobrze sie mna zajma i nie spojrza na mnie z rozwaga bez olewacji bo jestem mloda a jest jak jest .. nie chce dluzej czekac bo wystarczajaco dlugo sie naczekalam i chce efektow a nie stania w miejscu ..i temat slubu powrocil w pazdzierniku zamawiamy sale koniec kropka ..trzeba sie cieszyc z zycia bo nie wiadomo kiedy sie skonczy ..mimo choroby , kataru, goraczki ,bolu gardla , okropnej nie przechodzacej zgagi troche pozytywnej energii jest ;)

Czesc kochane !

Chyva wzielam sie w garsc !
Przeciez nie przekresle pieknych ponad 4lat bo cos poszlo nie tak ..przeciez to nie koniec swiata , fakt to jest lekki szok , zmartwienie itd ale ja wiedzialam ze cos jest nie tak , przeczuwalam ...
Ale to proba , proba naszego zwiazku ,przetrwania i walki o lepsze jutro !
Teraz pora na mnie , na serie badan ..ale jakich ??
I gdzie znalezc dobrego gina u nas skoro jak sie slyszy jakie glupoty gadaja a kasuja nie malo to az nie wiem do kogo sie udac by zaufac ze dobrze sie mna zajma i nie spojrza na mnie z rozwaga bez olewacji bo jestem mloda a jest jak jest .. nie chce dluzej czekac bo wystarczajaco dlugo sie naczekalam i chce efektow a nie stania w miejscu ..i temat slubu powrocil w pazdzierniku zamawiamy sale koniec kropka ..trzeba sie cieszyc z zycia bo nie wiadomo kiedy sie skonczy ..mimo choroby , kataru, goraczki ,bolu gardla , okropnej nie przechodzacej zgagi troche pozytywnej energii jest ;)

Kotus super, ze chcesz walczyc, po pierwsze poszukaj to na bb lasek z Twojej miescowosci lub okolic, niech poleca Ci dobrych lekarzy, popytaj wsrod znajomych, wazne by lekarz byl kompetentny, nawet jesli musialabys daleko dojezdzac to warto, bo wiesz dlaczego :-) trzymam mocno kciuki i wierze, ze sie uda, bo taka walke mozna wygrac a Ty zaslugujesz na szczescie, masz prawo byc mama i walcz o to, nie poddawaj sie!!! wiesz, ze bedziemy Cie wspierac :*

Brawo Ewelinka! Tak ma byc :) A lekarza poszukaj na portalu Znany Lekarz. Tam masz lekarzy wg miejscowosci itd. Opinie wystawiaja im pacjenci. Ja dzieki temu wpadlam na te moja z ktorej jestem mega zadowolona. Ja juz jestem w domku, akurat mam 10 dc, przytulanki sa wspaniale wiec moze cos wyjdzie :) Stwierdzilismy ze jeszcze ten 9 cykl zobaczymy i jak sie nie uda to na badania. Czyli za 2 tyg jak cos wiec spoko :) Buziaki dziewczynki :*

dziewczyny ! dawno mnie tu nie bylo,ale mam dobre wiesci;)) jestem w ciazy;)
ale zaczac chce od tego ze ;)1.09 mialam okres , 8.09 trafilam do szpitala z podejrzeniem kolki nerkowej,chceili zrobic rezonans z kontrastem ale pierwsze zrobili tak w razie W bete i okazalo sie ze jest0.100 ,zbadali mnie ginekologicznie i wyobrazcie sobie ze lejarz do mnie mowi tak :ma pani dominujacy pecherzyk owulacyjny o wielkosci 20mm czyli duzy i moge zaczac sie starac o Bobo na co mi wszystkie bole odeszly :D to jest nic ;)) lekarz i ja zgupial bo bylam 8 dni po okresie i mowi ze jak to mozliwe zeby owulka byla tak wczesnie... ;) no widzicie same jak hormony kobiece moga sie zmieniac ;) po powrocie do domu wiadomo przytulanki były takie konkretne ;) i co? 4 dni temu z gupoty poszlam po test ciazowy... nasiusialam i wyszly dwie kreski oczywiscie z niedowierzaniem pojechalam na bete i dIewczyny !!!jestem w ciazy a o to moje wyniki

reklama
jestem w ciazy! i wiecie co?!! z calego serca wierze ze sie Wam uda ja na kilka msc Was opuscilam zeby od tego odpoczac i udalo sie , trzeba miec wiare a najlepiej monitorowana owulacje ;)! wszyatko Wam sie ulozy zobaczcie

Do góry