reklama
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Dobranoc ..
Ewelina jestes mlodziutka napewno bedziesz miala swojego bąbelka opowiem ci moja historie z bylym staralam sie o dziecko 6 miesiecy i nei zaszlam w ciaze potem poznalam swojego meza i zaczelam sie starac o dziecko i nie wychodzilo nam dopiero po 2 latach zaszlam w ciaze z synem bylo troszke innaczej zaczelismy sie starac jak corka miala rok a zaszlam w ciaze po roku wiec trzymam kciuki za ciebie i to bardzo mocno .
Cassiah
Fanka BB :)
Dokladnie Ewelinka, bedzie dobrze, zobaczysz ze lekarz wam cos wymysli. Parom z gorszymi wynikami sie udaje a co dopiero wam. Wiadomo ze to przykre ze tak mlody chlopak ma juz tak slabe nasienie ale chociaz juz wiecie i mozecie sie leczyc. Jeszcze kilkadziesiat lat temu w takiej sytuacji nawet byscie nie poznali przyczyny! Uszy do gory! Jestesmy z toba!
Ja tez sie boje tego badania nasienia, tzn strasznie sie boje wynikow, bo to bedzie juz 9 cs i juz dwie ginki przyznaly ze przy moich wynikach badania to zastanawiajace ze tej ciazy jeszcze nie ma... Bardzo sie boje ale co mam zrobic, lepiej wiedziec! Szczegolnie ze ja mam juz 28 lat wiec jak tylko bedzie jakis problem to zapisujemy sie na invitro, nie wchodzi w gre czekanie. Daj boze zeby nie bylo trzeba oczywiscie.
Ja tez sie boje tego badania nasienia, tzn strasznie sie boje wynikow, bo to bedzie juz 9 cs i juz dwie ginki przyznaly ze przy moich wynikach badania to zastanawiajace ze tej ciazy jeszcze nie ma... Bardzo sie boje ale co mam zrobic, lepiej wiedziec! Szczegolnie ze ja mam juz 28 lat wiec jak tylko bedzie jakis problem to zapisujemy sie na invitro, nie wchodzi w gre czekanie. Daj boze zeby nie bylo trzeba oczywiscie.
anula88
MAMY SIEBIE :0)
Witam.Podczytuje .... Ewelina to nie jest tak ze nie macie szans! W żadnym wypadku, szansa jest ograniczona ale jest i co najważniejsze twoj m nie jest bezplodny! A wiem co mowie,bo i moj m zrobil badania nasienia, jesteśmy po wizycie u androloga, dostal leki ... etc. I wyniki mial pidobne do twojego m. Takze glowa do gory ... idzcie do lekarza specjalisty ... i wez pod uwage to ze na wynik badania wplywa wiele czynników .Czyli co ?? Nie mamy szanse na ciaze ?? ;(((((
A dlaczego tak sie dzieje ze tych plemnikow jest tak malo?? To pewnie przez odzywki i tablety ktore lykal ;/// swiat mi sie zawala z dnia na dzien coraz bardziej ..
Powodzenia ;-)
Wysłane z mojego GT-I8190 przy użyciu Tapatalka
Ewelinakotalek
czekam kruszynko <3
Hej kobiety !
dziękuje bardzo za te dobre , podnoszące słowa !!! dziękuje !
między nami zrobiło się nijak , zamiast się wspierać to się odsunęliśmy od siebie , on się zrobił jakiś dziwny ale okey nic na siłę ja też postanowiłam się nie narzucać , nie to nie i tyle ... na początku października powiedział że zrobi jeszcze raz te badanie i w innym labo i że zrobimy dłuższą przerwę i zobaczy czy nadal będzie tak mało tych plemników ..
mi się nie chcę już o tym myśleć , ani iść do ginekologa , nie chce mi się już walczyć o te dziecinę ... na innym forum jedna dziewczyna mi napisała że na naturalne nie mam co liczyć tylko inseminacje ... wiec wow już lece na to yhy ... daje sobie przerwe ... moze za jakis czas powroce silniejsza ale nie teraz ... z forum tutaj tez sie zegnam i z wami !
trzymajcie sie kochane ! wierze w was ! ))
moja znajoma dwa dni temu byla u ginki i tez jej powiedziala ze na naturalne nie ma co liczyc bo jej sluz zrobil sie wrogi i zabijaja plemniki jej K ... a dlaczego tak ??? to powiedziala jej ze przez parcie na dziecko jej sluz zrobil sie wrogi i nie dopuszcza plemnikow , przez psychike i chec posiadania dziecka !
no choooore , chooore ! natura sama sobie robi krzywde bo kobieta pragnie dziecko ? smiech przez lzy !
dziekuje wam ! trzymam za was kciuuuukasy mocno !
dziękuje bardzo za te dobre , podnoszące słowa !!! dziękuje !
między nami zrobiło się nijak , zamiast się wspierać to się odsunęliśmy od siebie , on się zrobił jakiś dziwny ale okey nic na siłę ja też postanowiłam się nie narzucać , nie to nie i tyle ... na początku października powiedział że zrobi jeszcze raz te badanie i w innym labo i że zrobimy dłuższą przerwę i zobaczy czy nadal będzie tak mało tych plemników ..
mi się nie chcę już o tym myśleć , ani iść do ginekologa , nie chce mi się już walczyć o te dziecinę ... na innym forum jedna dziewczyna mi napisała że na naturalne nie mam co liczyć tylko inseminacje ... wiec wow już lece na to yhy ... daje sobie przerwe ... moze za jakis czas powroce silniejsza ale nie teraz ... z forum tutaj tez sie zegnam i z wami !
trzymajcie sie kochane ! wierze w was ! ))
moja znajoma dwa dni temu byla u ginki i tez jej powiedziala ze na naturalne nie ma co liczyc bo jej sluz zrobil sie wrogi i zabijaja plemniki jej K ... a dlaczego tak ??? to powiedziala jej ze przez parcie na dziecko jej sluz zrobil sie wrogi i nie dopuszcza plemnikow , przez psychike i chec posiadania dziecka !
no choooore , chooore ! natura sama sobie robi krzywde bo kobieta pragnie dziecko ? smiech przez lzy !
dziekuje wam ! trzymam za was kciuuuukasy mocno !
Ewelinko bardzo Ci wspolczuję, nie wiem co czujesz, ale musi to byc strasznie ciezkie, szkoda, ze opuszczasz forum, ale prosze Cie, zajrzyj tu, zobacz czasami co u nas, bedzie nam milo, bardzo milo, jesli starczy Ci sily to i napisz cos kiedys, wierze, ze Wam sie uda, ze bedziecie rodzicami, trzymaj sie Kochana bardzo mocno!!!!!!
reklama
Cassiah
Fanka BB :)
Jezu co za glupia doktor co pierdzieli o tym sluzie!! Jakas zasciankowa baba! Moze powinna jej polecic wymodlic te dzidzie dewota jedna!! Co za glupota az sie wscieklam no... Niech ona jej w ogole nie slucha. Nie ma czegos takiego ze jej sie sluz zmienil bo mysli o dziecku. Jakby tak bylo to w ogole by sie dzieci nie rodzily. Niech szybko zmieni gina.
Ewelinka inseminacja nie jest taka traszna. Po prostu w owulacje wstrzykuja ci zdrowe plemniki. To kosztuje ok 700zl. Ale jesi to tylko czynnik meski jest problemem to prawie zawsze sie udaje! Poczytaj sobie.
No chyba ze naprawde juz nie wiesz czy chcesz nim te dziecko. Moze to byl test dla waszego zwiazku ktorego po prostu nie zdaliscie. Warto sie zastanowic nad tym. Czy warto wpedzac sie w lata jesli nie jetes pewna ze to ten jedyny...
Ale rozumiem cie, ja tez musze ograniczyc forum, zle to na mnie wplywa zauwazylam... Jestem po prostu przewrazliwiona i wasze problemy staja sie moimi. Co by mi nie przeszkadzalo ale przeszkadza w poczeciu... Jak uslyszalam o tych twoich wynikach to juz tak przezywalam to ze sobie wkrecilam ze i moj bedzie mial takie na bank. Juz wrecz zaczelam o nim myslec ze tak jest j co bedziemy dalej robic skoro sa tak zle... jezu Ja jestem chora Musze sie odciac od neta i od zlych informacji
Ewelinka powodzenia i jestesmy z toba!
Ewelinka inseminacja nie jest taka traszna. Po prostu w owulacje wstrzykuja ci zdrowe plemniki. To kosztuje ok 700zl. Ale jesi to tylko czynnik meski jest problemem to prawie zawsze sie udaje! Poczytaj sobie.
No chyba ze naprawde juz nie wiesz czy chcesz nim te dziecko. Moze to byl test dla waszego zwiazku ktorego po prostu nie zdaliscie. Warto sie zastanowic nad tym. Czy warto wpedzac sie w lata jesli nie jetes pewna ze to ten jedyny...
Ale rozumiem cie, ja tez musze ograniczyc forum, zle to na mnie wplywa zauwazylam... Jestem po prostu przewrazliwiona i wasze problemy staja sie moimi. Co by mi nie przeszkadzalo ale przeszkadza w poczeciu... Jak uslyszalam o tych twoich wynikach to juz tak przezywalam to ze sobie wkrecilam ze i moj bedzie mial takie na bank. Juz wrecz zaczelam o nim myslec ze tak jest j co bedziemy dalej robic skoro sa tak zle... jezu Ja jestem chora Musze sie odciac od neta i od zlych informacji
Ewelinka powodzenia i jestesmy z toba!