reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

No tak ciesze sie :) Ale... teraz nie wiem skad te plamienia :/ Na necie czytam ze tylko to moze byc przyczyna albo torbiele :/ A torbieli nie mam.

reklama
Kotku nie znam sie na tych wykresach :/ A test jeszcze ci nie wyszedl?
testy z kreskami widocznymi ale nie tak ciemnymi jak kontrolne były w niedziele i w pn, lekka była we wtorek a wczoraj juz było tylko kontrolna widać.

a wykres wskazuje ze owu była 17 dc wiec mysle że tak mogło byc.
dobrze ze przytulanki były przez te 3 dni

A Ty jak się czujesz kiedy testujesz?

reklama
Ewe to pewnie stres wywolany czekaniem na rezultaty. Pamietam jak twoj bardzo sie obawial ze sie dowie ze jest nieplodny. Zobaczysz, dostaniesz rezultaty, wszystko bedzie ok i znow wroci wam nadzieja :)

Kotku ja nic nie czuje :( Miesiac jak kazdy inny :(

Do góry