reklama
Lux zaraz ci napisze mejla na priv
Kotek no jak ty masz 31 dniowe to mozliwe ze jeszcze nie ma owu. Powolutku. Do 17 dc powinna byc.
Ale od dziś to codziennie będę się starać bo nie chce przegapić. Nie np normalnie to 30 dniowe były no ale obstawiam że owu będzie w przedziale 16-18 dc
Lux no super!! Bardzo ladny salon A te lampeczki w regale ja wlasnie tez mam w nowym, ale jakos nie jestem do nich przekonana Chyba jakas moda teraz na to. A to duzo pradu zuzywa?
ledy biora malo pradu, ale my ich nie mamy caly czas wlaczonych, takze wiesz, powiem Ci, ze jak tu zamieszkalismy i moge zrobic porownanie to jakby inny pokoj to byl, bo i malowalismy go, a to stare budownictwo i zrobic w tym cos ladnego to trudna sprawa
Kotek pewnie, ja tez uwazam ze codziennie nie zaszkodzi! Trzymam kciuki
Lux, to fakt, w starym budownictwie pokoje sa bardzo nieustawne :/ Ale ladnie zrobiliscie
za poltora roku idziemy na inne mieszkanie, gdzie bada ladne sciany a nie takie cholerstwo jak tu, na dwa-trzy pokoje, rzygam tym mieszkaniem szczerze mowiac
Czemu dopiero za poltora roku? Juz macie cos na oku?
nie po to remontowalam by juz stad isc wiesz, przedluza nam umowe na poltora roku, ale jesli cos wczesniej sie trafi to idziemy na inne mieszkanie, ale to i tak w polowie przyszlego roku
reklama
Czemu dopiero za poltora roku? Juz macie cos na oku?
Jak tam dzisiejszy test