reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Staraczki Styczen 2015

Witam. Dołączyłam do innego tematu, ale czytałam ten jako pierwszy i po trosze przeżywałam razem z Wami wzloty, nadzieje i upadki. Chciałam tylko mocno Was "uściskać" i powiedzieć, że trzymam kciuki i będę kibicować. Jestem już mamą, znacznie od Was starszą, ale z dużo mniejszym doświadczeniem w staraniu - bo wcześniej udawało się "samo". Teraz jest inaczej, staram się o czwarte dziecko i czas mnie cholernie goni - za 9 miesięcy skończę 40 lat.... dlatego mam nadzieję, że @ już się nie pojawi i urodzę przed... ale będę wiernie kibicować bo stałyście mi się bliskie, choć na co dzień jestem raczej mało towarzyska i mało wylewna.

reklama
Witam. Dołączyłam do innego tematu, ale czytałam ten jako pierwszy i po trosze przeżywałam razem z Wami wzloty, nadzieje i upadki. Chciałam tylko mocno Was "uściskać" i powiedzieć, że trzymam kciuki i będę kibicować. Jestem już mamą, znacznie od Was starszą, ale z dużo mniejszym doświadczeniem w staraniu - bo wcześniej udawało się "samo". Teraz jest inaczej, staram się o czwarte dziecko i czas mnie cholernie goni - za 9 miesięcy skończę 40 lat.... dlatego mam nadzieję, że @ już się nie pojawi i urodzę przed... ale będę wiernie kibicować bo stałyście mi się bliskie, choć na co dzień jestem raczej mało towarzyska i mało wylewna.

witaj :-)

Cześć dziewczyny,
Wracam na forum po 4 latach. Poprzednio 2 lata starań i szczęśliwe zakończenie. Ala w grudniu bedzie miała 4 lata. Teraz juz rok starań. Ta sama historia - PCO. W sierpniu przyjmowałam clostilbegyt i lamette i o dziwo piękne 2 pecherzyki i potwierdzona podwójna owulacja. No i teraz wariuje, poprostu chyba oszaleje bo betę mam zrobic dopiero w środę! Nie mam sie komu wygadać, bije sie sama z myślami. Nie chce zamęczać męża bo on i tak uważa ze za bardzo sie nastawiam. Pomóżcie...

Cześć dziewczyny,
Wracam na forum po 4 latach. Poprzednio 2 lata starań i szczęśliwe zakończenie. Ala w grudniu bedzie miała 4 lata. Teraz juz rok starań. Ta sama historia - PCO. W sierpniu przyjmowałam clostilbegyt i lamette i o dziwo piękne 2 pecherzyki i potwierdzona podwójna owulacja. No i teraz wariuje, poprostu chyba oszaleje bo betę mam zrobic dopiero w środę! Nie mam sie komu wygadać, bije sie sama z myślami. Nie chce zamęczać męża bo on i tak uważa ze za bardzo sie nastawiam. Pomóżcie...

czesc, musisz jakos wytrzymac do srody, nie martw sie na zapas :-)

Jestem już w domku po weselu zrobiłam test owu o drugą kreska wyraźna ale jeszcze nie taka jak kontrolna
Dziś 16 dc temp zaczęła rosnąć więc owu będzie niedługo :) a dziś nad ranem po weselu poprzytgulalismy się. Mielismy nocleg wykupiony

Witaj Magoo, mile to co napisalas :) To fakt, forum łączy :) Fajnie miec taka duza rodzinke, zawsze taka chcialam :) A tu nawet jednego nie umiem zrobic :( Kciuki za 4 dzidziusia!

Becia, nie stresuj sie bo nie wolno :) Co ma byc to bedzie, nie wplyniesz na to! Powodzenia aby to byl ten miesiac :)

Kotku pewnie jutro sie kreska pogrubi. Fajne sa te testy. Gdyby nie cena to chyba nikt by sie nie bawil w termometry, badanie szyjki itd.

Cassiah - jeśli zmienisz "nie umiem zrobić" na " nie przychodzi " (na razie) to może zdejmiesz z siebie takie podświadome poczucie winy? Wierzę, że się uda. Wtedy to od dzidziusia będzie zależeć kiedy się pojawi - może tak będzie łatwiej?

Wiem kochana :) O tym wszystkim pamietam na codzien, tylko czasami lapie mnie taki maly kryzysik :) Ale ogolnie, mimo ze to juz 8 miesiac, jestem pelna nadziei i jeszcze resztki pozytywnego myslenia we mnie zostaly :)

reklama
Do góry