reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
Ja tez 3mam kciuki!
Kasia oto wiadomosc od dziewczyny poleconej przez Lux "Lh, fsh, estradiol najlepiej między 3-5dcProgesteron na 7d dni przed @ lub 7 dni po pewnej owu. Jeżeli monitorujesz owu możesz sprawdzić między 12-14dc czy rośnie estradiol.
Prolaktyne możesz zbadać na początku cyklu razem z fsh, lh i estradiolem. Tylko pamiętaj by być na czczo i odpocząć chwilę przed pobraniem. Dzień przed nie uprawiaj sportu i najlepiej iść w okresie w miarę spokojnym. Zrób jeszcze tsh, ft3, ft4, anty tg i atpo to na początek powinno wystarczyć."
Prolaktyne możesz zbadać na początku cyklu razem z fsh, lh i estradiolem. Tylko pamiętaj by być na czczo i odpocząć chwilę przed pobraniem. Dzień przed nie uprawiaj sportu i najlepiej iść w okresie w miarę spokojnym. Zrób jeszcze tsh, ft3, ft4, anty tg i atpo to na początek powinno wystarczyć."
Cassiah
Dzieki dziewczynki. To chyba pojde na te prl w pon. A po owu na prog. Moze przez te hormony te plamienia, bo tak wszedzie pisza...
Nie, tych lh, fsh itd nie bede robic bo TSH mam w normie a to sa pochodne i na nie sie idzie jak z tarczyca jest nie tak
Nie, tych lh, fsh itd nie bede robic bo TSH mam w normie a to sa pochodne i na nie sie idzie jak z tarczyca jest nie tak
reklama
Cassiah
A tak zmieniajac temat to wiecie moze jak przyzwyczaic kotka do jedzenia suchego pokarmu? Bo widze ze duzo z was ma doczynienia z kotami a ja sie zaopiekowalam jednym bobaskiem 3 mies u nas na podworku (mieszkamy w domku rodzinnym na parterze i tylko ja ja karmie) i ona w ogole nie chce chrupek jesc Nawet jak jej zmieszam z pasztetem to nie tknie nic wtedy :/