reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Staraczki Styczen 2015

Podziwiam was z tym mierzeniem tempki :) Chyba by mi sie nie chcialo, ja chyba pojde na latwizne i kupie testy owu w tym mies :)

A u mnie wciaz @ brak, tylko te cholerne plamienia ;( Strasznie mnie one martwia, to juz 4 dzien... Niedlugo jade do Pl to pojde do mojego gina. Juz tak bym chciala zaczac nowy cykl... Ehh jakis gorszy dzien mam dzisiaj :( ;( :(

reklama
A nie wiem jakis kryzys... Pewnie chwilowy ;) Czekam na te cholerna malpe to pewnie od tego :) Czy ktos wie w ktorym dniu cyklu prolaktyne badac?

Dzien dobry kobitki.
@ sie rozpoczela. Zaczynam nowy cykl :)
Madziu wpisz mnie na liste:

17.09 @ / 8 c.s

Polece na te prolaktyne w pon. Niby @ jak w zegarku i normalna obfita ale 4 dni plamilam na brazowo :( A po owu sprawdze prog.

dzis 31 dc @ nie ma
temp spadła o 0,08 stopnia i wynosi 36,80 i pozostaje na poziomie wyższych temp
zobaczymy jak sytuacja sie rozwinie, testowac najwczesniej będę w czwartek

Lux jestes pewna co do tej prl? Bo teraz znalazam to na jednej stronie internetowej:

Oznaczanie poziomu prolaktyny jest wykonywane w 2. połowie cyklu owulacyjnego, najczęściej około 21. dnia cyklu

I tak w kolko, wszedzie czytam ze do 5 d.c a w innych miejscach, ze absolutnie, bo w drugiej fazie cyklu. No i wez tu badz madry :( Nie wiem czy mam isc w pon czy po owu... A u nas to kosztuje 70 zl :(

Kotek, oby do czwartku nie przyszla :) A czemu tak dlugo chcesz czekac?

reklama
Lux jestes pewna co do tej prl? Bo teraz znalazam to na jednej stronie internetowej:

Oznaczanie poziomu prolaktyny jest wykonywane w 2. połowie cyklu owulacyjnego, najczęściej około 21. dnia cyklu

I tak w kolko, wszedzie czytam ze do 5 d.c a w innych miejscach, ze absolutnie, bo w drugiej fazie cyklu. No i wez tu badz madry :( Nie wiem czy mam isc w pon czy po owu... A u nas to kosztuje 70 zl :(

Kotek, oby do czwartku nie przyszla :) A czemu tak dlugo chcesz czekac?
bo nie mam żadnych objawów wskazujących na ciążę i boje sie rozczarowania. Poza tym nawet jezeli jestem to boje sie ze jutro nie wyjdzie i będe sie stresować...

Do góry