reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Staraczki Styczen 2015

reklama
Mnie nie bola cale piersi tylko sutki i twardnieja ... a cale piersi to zaczynaja bolec dwa dni przed @ a sutki zaczely zaraz po owu i tak bola, sa wrazliwe bardziej ... mnie dol brzucha bolal tylko jeden dzien ..do @ mam 8 dni

Ewela jesli Cie wczesniej nie pobolewaly sutki przed @ to szansa jest, mnie w ciazy bardzo sutki bolaly na jakies 10 dni przed @, ale nie do wytrzymania byl ten bol, takze trzymam kciuki mocnoo!!!! zeby to bylo to!

Suutki to mnie tak jeszcze nigdy nie bolaly i nic mnie nigdy nie bolalo zaraz po owu .. a tu dzien po owu i suutki mega wrazliwe .. a tak sie nie dzialo jeszcze tylko dwa dni przed @bol piersi i glowy i to wszystko .. a to jest cos nowego dla mnie i musialam sie wyzalic .. teraz piersi staly sie tylko pelniejsze i nie bola piersi , same sutki ale co ma byc to bedzie lepiej sie nie nastawiac ..oby castagnus cos zdzialal

reklama
Ewelina trzymam kciuki! Będziemy obie ślub przekładać, a co! :D zacznij mierzyć temperaturę jaka będziesz mieć do terminu @ .
U nas tez pochmurno i pada co chwila ale to dobrze, trochę uczy od upałów i w końcu do roślin się wody dostanie bo drzewa padały w oczach, albo pokapalo ze wypracowali zanim odleciał albo 10 minut zlewy ze tylko śmiecie zmylo z ulicy.

Do góry